nlc.hu
Trend

Kállay-Saunders András édesanyja, Kállay Katalin

Ilyen csodaszép volt manökenként Kállay-Saunders András édesanyja

Kállay-Saunders András édesanyja, Kállay Katalin modellkarrierje a hatvanas évek második felében indult. Ebből az időszakból mutatunk róla néhány fotót.

Köztudott, hogy a hamarosan a Sztárboxban ringbe szálló Kállay-Saunders András amerikai apától és magyar anyától született. Édesanyja, Kállay Katalin a hetvenes években sikeres modellként költözött a tengerentúlra első férjével, majd válása után ott ismerkedett a zenész-producer Fernando Saundersszel, András édesapjával.

Kállay Katalin eredetileg kozmetikusnak készült, azonban a hatvanas években egy véletlen folytán felfigyeltek különleges szépségére, és hamarosan a kifutók és divatfotózások világában találta magát. A korszak egyik legfoglalkoztatottabb hazai manökenje, később pedig nemzetközileg is ismert modell lett. Párizsban megnyert egy manökenversenyt, ezután francia divatlapokban is megjelentek a fotói, majd következett a tengerentúli karrier. 1985-ben, fia születésekor vonult vissza a modellszakmából. 

Az alábbi fotók még karrierje kezdetén, a hatvanas évek második felében készültek róla:

Kállay Katalin
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top