nlc.hu
Trend

A legelőnyösebb frizurák magas homlokhoz

Ezek a frizurák a legelőnyösebbek, ha magas a homlokod

A frufru magától értetődő megoldás, azonban ha azt nem szeretnél, akkor is választhatsz kimondottan előnyös hajviseletet.

Ha magas homlokkal rendelkezel és szeretnéd ezt ellensúlyozni optikailag, akkor számos izgalmas és trendi hajviselet közül választhatsz. Íme a legelőnyösebbek!

Dakota Johnson

Dakota Johnson (Fotó: Taylor Hill/FilmMagic)

A frufru mondhatni „magától értetődő” megoldás, hiszen eltakarja a homlokot, így nem látszik, hogy az pontosan mennyire magas. Lehet hosszabb vagy rövidebb, sűrűbb vagy ritkásabb, befésült vagy lazább, kócosabb – ez már ízléstől és arcformától függ. Magas homlok esetén bármelyik változat bevethető.

Alexa Chung

Alexa Chung (Fotó: Mike Marsland/BFC/Getty Images for The British Fashion Council)

Ha teljes frufrut nem szeretnél, gondolkodhatsz kicsit hosszabb függönyfrufruban is, mely lazán keretezi az arcot, de a homlokból is mutat valamennyit.

Nicole Richie

Nicole Richie (Fotó: Jon Kopaloff/FilmMagic)

A laza, fül magasságában kiszélésedő hullámok lágyítják a vonásokat és a magas homlokról a tekintetre terelik a figyelmet. 

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence (Fotó: Jon Kopaloff/FilmMagic)

Összefogott haj estén is érdemes elöl néhány tincset leengedve hagyni, ez ugyanis optikailag „elvesz” a homlok méretéből. A legjobb, ha a tincsek kicsit hullámosak is. 

Claire Danes

Claire Danes (Fotó: Gary Gershoff/WireImage)

A bubifrizura is jó választás lehet magas homlokhoz. A fül alá érő hossz és az oldalválaszték a legelőnyösebb kombináció ez esetben, és még szuperebb, ha a frizura enyhén aszimmetrikusan nyírt.

Christina Ricci

Christina Ricci (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images for Family Equality Council)

A hosszabb, egyenes frizura sem tilos persze magas homlokkal, a lényeg, hogy lehetőleg oldalválasztékkal viseld!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top