nlc.hu
Trend

Divatos frufruk

5 frufrutípus, ami idén ősszel és télen szuperdivatos

Frufrut vágatnál? Mutatjuk azt az öt fazont, melyek ebben a szezonban a legdivatosabbak.

Hosszú, egyenes

Frufrudivat

Fotó: Getty Images

A szemöldök vonalánál hosszabb, egyenes, sűrű frufru rövidebb, félhosszú és hosszú hajjal is mutatós. Ovális és/vagy hosszúkás archoz a legelőnyösebb, ugyanakkor ez az a frufrutípus, ami bármilyen már arcformához is passzol. Kiválóan ellensúlyozza a magas homlokot és lágyítja az arcvonásokat.

Függönyfrufru

Frufrudivat

Fotó: Getty Images

A középen vagy oldalt lazán elválasztott, függönyszerűen szétnyíló frufru akár az előző bekezdésben bemutatott frufrutípus egyik viselési módja is lehet. Félhosszú vagy hosszú, enyhén hullámos frizurával nőies, lágy keretet ad az arcnak, melyet egyszersmind keskenyebbnek is mutat, így a szélesebb arcformával rendelkezőknek kifejezetten előnyös.

Aszimmetrikus félfrufru

Frufrudivat

(Fotó: Getty Images)

Az aszimmetrikus, oldalra fésült félfrufru tökéletes választás, ha az arcot felső részét szeretnéd optikailag lágyítani, keskenyíteni vagy ha a magas homlokodból „faragnál le” egy kicsit. Félhosszú és hosszú frizurával is hibátlan párosítás.

Tépett

Frufrudivat

(Fotó: Getty Images)

A kilencvenes évek nagy trendje volt a tépett frufru, mely mostanra visszatért a divat fősodrába. Ovális, kerek, legfőképpen pedig szögletes arcformával rendelkezőknek a legszuperebb választás, ugyanis az arc felső felére teszi a hangsúlyt, kiemeli a tekintetet és ellensúlyozza az erősebb állkapcsot. Félhosszú vagy hosszú hajjal a legtutibb kombináció.

Rövid, texturált

Frufrudivat

Fotó: Getty Images

A sűrű, texturált, nagyjából a homlok középvonaláig érő frufru az egyik legkockázatosabb frufrutípus. Nagyon erőteljes karaktert ad az arcnak, miközben kerekíti és szélesíti is azt, emiatt kizárólag a keskeny, hosszúkás, illetve ovális arcformával rendelkezőknek ajánlható. Megköveteli az ápolt, szépen ívelt, határozott szemöldököt.

Még több őszi trend

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top