nlc.hu
Trend

Kulcsár Edina 18 évesen

Így nézett ki a 18 éves Kulcsár Edina az első tévéinterjúján

Ritkán látható, 14 éves felvételt mutatunk az akkor még szinte teljesen ismeretlen Kulcsár Edináról, aki első szépségversenye után adott interjút.

Kulcsár Edina napjainkban a médiában egyik legtöbbet szereplő celebritás, aki a közelmúltban bejelentette azt is, hogy férjével, G.w.M.-mel saját valóságshow-t indítanak, amelyet a követők előfizetési díj ellenében nézhetnek majd. 

Kulcsár Edina és udvarhölgyei, Sydney Van Den Bosch és Katona Gitta a Miss World Hungary - Magyaroszág Szépe 2014 döntőjén (Fotó: Fotocentral/ Réti Borbála)

Kulcsár Edina és udvarhölgyei, Sydney Van Den Bosch és Katona Gitta a Miss World Hungary – Magyaroszág Szépe 2014 döntőjén (Fotó: Fotocentral/ Réti Borbála)

Nevét közel egy évtizede, 2014-ben ismerte meg az egész ország, amikor megnyerte a Miss World Hungary címet, majd második helyezést ért el a Miss World világversenyen. A szépségversenyzést azonban évekkel korábban, még 2009-ben kezdte: élete első ilyen megmérettetése a szépészeti beavatkozáson átesett lányoknak meghirdetett Miss Plastic szépségverseny volt, ahol az akkor 18 éves Edina – aki korábban az orrát műtette meg – első udvarhölgy lett. Ennek kapcsán hívták be őt, illetve a verseny győztesét, Urbán Rékát és a második udvarhölgyet, Horváth Alexandrát az RTL Klub Reggeli című műsorába egy interjúra. Ekkor készült róluk az alábbi felvétel, mely az egyik első volt Edina médiaszerepléseinek sorában:

Kulcsár Edina

Jobb szélen a 18 éves Kulcsár Edina 2009.10.13-án az RTL Klub Reggeli című műsorában (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top