nlc.hu
Trend

Csípővillantós trend

A csípőkivágás vált 2023 dekoltázsává

A különböző típusú kivágott ruhák már eddig is nagyon menők voltak. Egy specifikus helyen elhelyezett kivágás elsöpörte Hollywoodot: mindenki csípőt villant.
Csípővillantó trend

Bár a kivágott ruhák már jó ideje uralják a divatot, a csípő- és deréktájon stratégikusan elhelyezett lyuk, ami néha még a fenék tetejét is éppen hogy megmutathatja, a saját műfajává nőtte ki magát. Olyannyira, hogy 2023-ban sorra tűntek fel a sztárok csípővillantós ruhában, illetve nadrágban. 

Merthogy nem csupán egy művészeien szabott ruhában mutathatod meg a csípőd és a derekad (mint Olivia Wilde az idei MET-gálán). Ha van egy csípőnadrágod, és felhúzod magasra a bikinialsód vagy a bugyid pántját, te is simán megkreálhatod ezt a viseletet. Ahogy például tette Heidi Klum, vagy a direkt ilyen hatásúra tervezett ruhában megjelenő Kim Kardashian

Valójában nincsen szabály arra, hogyan műveld a csípővillantás művészetét: nincs kivágás, ami túl széles, nincs pánt, ami túl magasan van. Egyetlen dologra van szükséged, ez pedig az önbizalmad, na meg némely esetekben a hajlandóságod, hogy nem veszel fel fehérneműt. Illetve jó időre, hiszen alapvetően ezt a trendet nem a téli fagyra tervezték – de ne aggódj, ez a hullám még csak most kezdődött, jövő nyáron még simán meglovagolhatod. Addig is inspirálódj az alábbi galériából!

Florence Pugh
Megnézem
Összes kép (9)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top