nlc.hu
Trend
Jennifer Lawrence divatbakija

Kínos divatbakit vétett Jennifer Lawrence

Úgy tűnik, Jennifer Lawrence tényleg vonzza a kínos helyzeteket, melyek persze rendszerint a reflektorfényben esnek meg vele.

Idén tíz éve volt már, amikor Jennifer Lawrence azzal tette még emlékezetesebbé élete első Oscar-díjának átvételét, hogy a színpadra tartva megbotlott és elesett a lépcsőn. A színésznő azóta többször került újabb meglehetősen kellemetlen szituációkba a nyilvánosság előtt, többek között a 2014-es Oscar gálán, majd 2015-ben az Éhezők viadala premierjén, amikor szintén elesett.

Jennifer Lawrence

Hoppá! (Fotó: John Lamparski / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

A sztár a minap ismét kínos helyzetben találta magát, igaz, ezúttal nem elesés miatt. New Yorkban, a Saks Fifth Avenue ünnepi Dior kirakatának átadásán vett részt – persze a márka nagyköveteként talpig Dior szettben. Épp a pazar kirakat leleplezésére készült, amikor az övcsatja egyszerűen megadta magát, szétpattant és a kiegészítő ívesen lerepült róla. Mivel azonban az öv funkciója csak annyi volt, hogy az egyébként begombolt kabátján a derekát hangsúlyozza, ezért a baki következtében semmi illetlen nem került közszemlére.

Jennifer Lawrence

Itt még megvolt az öv (Fotó: John Lamparski / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Bár a luxusdivatháznak a kiegészítők minőségét tekintve vélhetőleg ez nem ez volt a legjobb reklám, a színésznő profin és nagyon bájosan kezelte a helyzetet: a szája elé kapta a kezét, majd néhány másodperc alatt összeszedte magát és mintha mi sem történt volna, folytatta a megnyitóbeszédét. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top