nlc.hu
Trend

Cristina Scuccia napjainkban

Otthagyta a rendet, felfordult a Voice-győztes apáca, Cristina Scuccia élete

Nagyjából egy évvel ezelőtt lépett ki az apácarendből Cristina Scuccia, azóta pedig igencsak nagyot fordult vele a világ.

Az orsolyita apáca, Cristina Scuccia 2014-ben tűnt fel a The Voice olasz kiadásában. Az adásokban egész végig apácaruhában, a nyakában kereszttel szerepelt, végül pedig abban az évadban ő végzett az első helyen. A műsornak és persze az internetnek köszönhetően nemcsak hazájában, de a világ más tájain is népszerűvé vált. Győzelmét követően saját lemezt és videoklipeket jelentetett meg és rendszeresen szerepelt a médiában, illetve koncertezett Olaszországban és külföldön egyaránt. Amikor azonban nem a reflektorfényben állt, ugyanúgy élt, mint rendtársai, egy milánói szerzetesi közösségben.  

Cristina Scuccia

Cristina Scuccia 2014-ben (Fotó: Profimedia)

Tavaly novemberben aztán egy tévéműsorban bejelentette: 15 év után elhagyta a rendet és Spanyolországba költözött, ahol pincérnőként vállalt munkát. 

„Életem legcsodásabb éveit töltöttem apácaként, rengeteget hozzátett a személyes fejlődésemhez a vallásgyakorlás. 19 évesen vonultam be a rendbe, most pedig új életszakaszba léptem” – fogalmazott Cristina, akit a világjárvány időszakában kezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy változtatnia kellene az életén. Úgy érezte, hogy Isten, akit teljes szívével szeret, boldognak szeretné látni őt, illetve, hogy csak úgy szerethetünk másokat feltétel nélkül, ha magunkat is szeretjük, neki pedig szüksége volt a változtatásra ahhoz, hogy jóban lehessen magával, ezért hozta meg a döntést, hogy kilép a rendből.

Cristina Scuccia

Cristina a reptéren (Fotó: Profimedia)

Az elmúlt év során hatalmasat fordult a világ Cristinával. Megváltoztatta a külsejét, immár divatos ruhákban jár, sminkeli magát és orrpiercinget is lövetett. Tavasszal több év kihagyás után új dalt adott ki La Felicità È Una Direzione (A boldogság egy irány), melyben a zene nyelvén is megfogalmazta a vele történteket. 

Megsokasodtak a médiaszereplései is. Többek között megmérettette magát – és 6. helyezést ért el – a L’isola dei famosi című realityben, mely az olasz celeb Survivor. A műsorban minden addiginál többet mutatott meg magából, hiszen játékostársaihoz hasonlóan természetesen ő is fürdő-, illetve sportruházatot viselt az egzotikus szigeten.

Az elmúlt hetekben aztán egy újabb celebrealityben, ezúttal egy főzős műsorban próbálta ki magát. Mindemellett persze az énekléssel sem hagyott fel. A napokban pedig az Io Canto Generation, azaz a The Voice 10 és 15 év közötti korosztálynak meghirdetett változatának egyik coachaként tért vissza gyökereihez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top