nlc.hu
Életmód

Apácából pincérnő

Apácaként nyert zenei tehetségkutatót, most Spanyolországban pincérkedik

Hatalmas átalakuláson ment keresztül az olasz ex-apáca.
Suor Cristina

A szícilai származású Cristina Scuccia 8 éve bukkant fel egy olasz tehetségkutatóban, amit meg is nyert. Az énekesnőnek nemcsak a hangja különleges, hanem személyes története is: a zenei talentumot kereső produkcióba apácaként jelentkezett, mára azonban otthagyta a rendet és a főkötőjét orrpiercingre cserélte.

A hatalmas átalakuláson átesett Cristina, akit a nézők Suor Cristina, azaz Krisztina nővér néven ismertek meg Olaszországban, most kibontott hajjal és élénk színű ruhákban vendégeskedett egy beszélgetős műsorban. Elmesélte, hogy 15 év után nemcsak a rendet, hanem Olaszországot is maga mögött hagyta, és most Spanyolországban dolgozik felszolgálóként. 

„Életem legcsodásabb éveit töltöttem apácaként, rengeteget hozzátett a személyes fejlődésemhez a vallásgyakorlás. 19 évesen vonultam be a rendbe, most pedig új életszakaszba léptem” – osztotta meg a nézőkkel a 34 éves tehetség. Beszámolt arról is, hogy döntését nehezen hozta meg, a világjárvány kezdete óta azonban nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy változtatnia kellene. Nagyon félt attól, hogy ezzel a lépéssel csalódást okoz a szeretteinek és a rajongóinak, 

Úgy gondolta, Isten – akit a mai napig teljes szívével szeret – boldognak szeretné látni őt, ezért nem hagyta, hogy a félelmei visszatartsák. Elmondta, hogy szerinte csak úgy szerethetünk másokat feltétel nélkül, ha magunkat is szeretjük, márpedig neki szüksége volt erre a fordulatra ahhoz, hogy jóban lehessen magával. 

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top