nlc.hu
Trend
Elrontott plasztikai műtét

Félreértette a mexikói plasztikai sebész, mit kért tőle az amerikai nyugdíjas

Kimberly Mexikóba utazott, hogy megemeljék a mellét és eltávolítsák a fogyása miatti bőrt. Ehelyett új melleket és brazil fenékemelést kapott.

A 65 éves Kimberly McCormick hatalmas átalakuláson van túl. Egy súlycsökkentő műtét után rengeteget fogyott, ezért úgy döntött, elmegy egy mexikói plasztikai sebészetre, ahol meg akarta emeltetni a melleit és el akarta távolíttatni a súlycsökkenése miatti bőrfelesleget.

idős nő

Kimberly nagyon megszenvedte a műtéteket (Fotó: Fox 13 Seattle)

Ehhez képest, amikor a műtét után felébredt, hatalmas új melleivel szembesülhetett és azzal, hogy hátsóján – az amúgy veszélyes – brazil fenékemelést végeztek. És mindezek mellé kapott egy 75 ezer dolláros (26 millió forintos) számlát.

Amikor felébredtem, üvöltöttem a fájdalomtól, nagyon fájt a mellkasom” – mesélte Kimberly a LadBible-nek. „Délután négykor bementem a műtétre. És csak hajnali fél 1-kor végeztek az operációval” – tette hozzá a nő, akinek az egyik tüdeje részben összeesett és a kórházi szobáját is koszosnak találta.

A nyugdíjas nőnek most azt mondják az orvosok, hogy újabb 75 ezer dollárba kerül majd a Mexikóban végzett munkálatok javítása.

Ennek ellenére Kimberly azt mondja: „Szerencsésnek tartom, hogy itt lehetek. Szerencse, hogy a kár nem nagyobb.” Az idős nő mindenkit arra figyelmeztet, hogy maradjanak távol az olcsó plasztikai sebészektől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top