nlc.hu
Trend

Adventi szépségnaptárak 2023

Csoki helyett arcmaszk és rúzs – Belestünk a legizgalmasabb adventi szépségnaptárakba

Még nem késő megajándékozni egy szépségápolás iránt rajongó családtagod, barátnőd, vagy akár saját magad egy adventi szépségnaptárral. Íme néhány lehetőség!

Kibontottuk néhány közkedvelt, minőségi kozmetikai márka adventi szépségnaptárait, és kipróbáltuk az ablakok mögött talált meglepetéseket. Íme a tapasztalataink és a kedvenc termékeink!

The Body Shop

Wonders adventi kalendárium

The Body Shop Wonders adventi kalendárium

Fotó: Leéb Ádám

Dizájn: Csukott állapotában olyan, mint egy csinosan becsomagolt ajándékdoboz, felbontva ünnepi hangulatú, 3-dimenziós illusztrációk nyílnak fel, melyek önmagunk elfogadására, felfedezésére és szeretetére buzdítanak. A doboz egyébként úgy működik, akár egy kis fiókos szekrény, három fiókban, külön-külön kicsomagolható, számozott dobozkákban találhatók a meglepetések. Ezek a kis dobozok is újrahasznosíthatók akár, a naptár nagy doboza pedig abszolút alkalmas erre, tárolhatunk benne készübb sminktermékeket, ékszereket, vagy kisebb tárgyakat.

Tartalom: A dobozok arc-, haj- és testápoló termékeket rejtenek, többségében utazós, vagy teljes kiszerelésben, valamint egy fürdőpamacsot és egy mini arcmaszk ecsetet. A felhozatal változatos, így alkalmunk lehet újdonságokat és olyan ikonikus termékeket is kipróbálni a márka palettájáról, amik esetleg eddig még kimaradtak. Szuper, hogy nincsenek benne „töltelék termékek”, minden egyes ajándék hasznos. 

The Body Shop Wonders adventi kalendárium

Fotó: Leéb Ádám

Kedvencek: A kipróbálás után azonnal nagy kedvenc lett a Ragyogásfokozó C-vitaminos fátyolmaszk, a Teafaolajos sampon és a Sheás hajbalzsam kombinációja, valamint a Kókuszos ajakvaj. És persze jól jött a „feltöltés” olyan bevált favoritokból, mint az Epres testvaj vagy a Sheás kézkrém.

Kik örülnének neki? Mivel olyan termékkel van tele, melyek valóban hasznosak, ezért a fiataloktól az idősebbekig bárkinek örömteli és egyben praktikus ajándék lehet. 

Ára: 38 990 forint (Értéke: 61 650 forint)

Maria Galland

24 ablakos adventi naptár

Maria Galland24 ablakos adventi naptár

Fotó: Leéb Ádám

Dizájn: Letisztult, luxust sugárzó, nem hivalkodó külső, tükrözi azt az eleganciát, amit a márka képvisel.

Tartalom: A naptár 24 prémiumkategóriás terméket foglal magában a márka kínálatából. Többségében bőrápoló termékeket utazós, illetve minta kiszerelésben, illetve egy teljes kiszerelésű kézkrémet, továbbá néhány sminkterméket: egy korrektort, egy szempillaspirált, egy ajakrúzst és egy szemceruzát, szintén teljes kiszerelésben. 

Kedvencek: Az egyik legnagyobb kedvenc a 1000 MILLE La Crème Concentrée exkluzív tápláló és regeneráló anti-aging krém lett, amitől olyan puha az arcom, mint a baba popsija. A másik pedig az Ultimate Definition Mascara, mely valóban drámai hatású pillákat produkál, és szuper választás lehet azoknak is, akiknek érzékenyebb a szemük, mivel egyáltalán nem irritál. 

Kik örülnének neki? Ez az adventi naptár inkább a felnőtt, illetve érettebb korosztályt célozza, 35-40 éves kortól felfelé bárkinek ideális lehet. 

Ára: 67 950 forint

Babor

Adventi Ampulla Naptár

BaborAdventi Ampulla Naptár

Fotó: Leéb Ádám

Dizájn: Nőies, de nem túlgondolt vagy tipikus karácsonyos doboz,  az arany hópelyhek utalnak az ünnepre. Az ablakok perforáció mentén nyithatók. 

Tartalom: A naptár egy 24 napos arcápolási rutinon kísér végig, és mindegyik ablak mögött különféle hatású, összetételű kis ampulla rejtőzik. Elvileg egy ampulla egy használatra elég, nekem 2-3 használat is kifért belőle az arcomra, nyakamra, dekoltázsomra lefekvés előtt. 

Kedvencek: A Doctor Babor hialuronsavas szérum lett a kedvenc. A bőröm olyan sima lett tőle a használat után közvetlenül, mint a jég, elcsúszik rajta a fény, de komolyan. Azonnal beszívódik és sokkal szebb arccal ébredek. 

Kik örülnének neki? Inkább 30 pluszos korosztálynak ajánlanám, egészen 99 éves korig.

Ára: 27 950 forint

Avon

24 részes adventi kalendárium

Avon24 részes adventi kalendárium

Fotó: Leéb Ádám

Dizájn: A fiatalos, színes, kifejezetten vidám megjelenésű doboz egy ünnepre készülődő társasházat ábrázol, melynek perforációk mentén nyitható ablakai és ajtói mögött rejtőznek a meglepetések. 

Tartalom: A tartalma meglehetősen univerzális, egy szinte teljes sminkkészletre való (16 darab) sminkterméket, valamint bőrápoló termékeket, illetve egy illatot és egy párnapermetet rejt a naptár. A termékek többsége teljes kiszerelésű, de néhány utazós méretű termék is került a naptárba. Különösen tetszik, hogy a sminktermékek színekben, stílusban illenek is egymáshoz, tehát akár a komplett ünnepi sminkedet is elkészítheted velük.

Kedvencek: Nagyon szeretem a párnapermetet, mióta megkaptam, mindennap fújtam a párnámra és nagyon kellemes illatú.  A miniparfüm (Attraction for Her) nagyon kellemes illatú volt és pont jó, hogy kis kiszerelés, mert könnyen elfér a táskámban. A Glimmerstick Diamonds Eyeliner in Twilight Sparkle szemceruzával igazi ragyogó ünnepi sminket lehet készíteni, ráadásul nagyon könnyű használni, a micellás víz pedig könnyen leszedi a nap végén a sminket. További favorit lett a jól pigmentált bronzosító és a hozzá tartozó ecset.

Kik örülnének neki? A tinilányoktól a nagymamákig bárki talál benne hasznos termékeket, akár egy család nőtagjainak közös adventi naptára is lehet.

Ára: 49 999 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top