nlc.hu
Trend

Az oltár előtt csúszott le a nadrág az örömapáról

Az oltár előtt csúszott le a nadrág az örömapáról

Igencsak kínos helyzetben találta magát a menyasszony édesapja lánya esküvőjén.
Esküvő

Az esküvői ceremónia egyik legmeghatóbb momentuma, amikor az örömapa büszkén az oltárhoz kíséri a lányát. Egy amerikai esküvőn azonban igencsak kellemetlen fordulatot vett apa és lánya bevonulása, erről pedig maga az ara, Sarah Grundman-Connors mesélt a TikTok-oldalán. Mi több, videót is mutatott a kínos pillanatokról.

Történt ugyanis, hogy miközben a 74 éves édesapa, Leonard Grundman a lányát kísérte a jövendőbelijéhez, a nadrágja egyszer csak megadta magát és a násznép szeme láttára lecsúszott. 

@sarahcongrun PSA to all the 2024 brides- whoever is walking you down the aisle make sure they’re wearing suspenders or a belt! #bride#wedding#bridesoftiktok#funny#fyp#bridal#humor#weddingsgonewrong #greenscreenvideo ♬ original sound - Sarah_conhers

Minden 2024-es menyasszonynak azt tanácsolom, bárki is kísér benneteket az oltárhoz, győződjetek meg arról, hogy visel nadrágtartót

– fogalmazta meg intelmét a tiktokker.

Az esküvői divatbakik egyébként nem is annyira ritkák. A közelmúltban például mi is beszámoltunk arról a szintén meglehetősen kellemetlen esetről, amikor az aráról szakadt le a ruha a szertartás kellős közepén. 

via

Nyitókép: illusztráció, Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top