nlc.hu
Trend

Lana Del Rey esküvői divatbakija

Megszegte a legnagyobb esküvői divattabut Lana Del Rey

Sőt, igazából rögtön kettőt is...

Az esküvőkön a násznép tagjaira egy sor divatszabály vonatkozik, mind közül is azonban a legfontosabb és leginkább közismert, hogy nem illik fehér ruhát felvenni, hiszen az a menyasszonyi ruha hagyományos színe és mint ilyen, az ara privilégiuma, hogy viselhesse azt a nagy napon. Lana Del Rey azonban nem különösebben törődött ezzel az előírással, ugyanis fehér ruhában jelent meg Margaret Qualley és Jack Antonoff esküvőjén.

Lana Del Rey

Lana Del Rey Margaret Qualley és Jack Antonoff esküvőjén (Fotó: Getty Images)

A kreáció ráadásul nem is volt különösebben elegáns darab. Ami pedig szintén szemet szúr, hogy az öltözékhez egy halvány rózsaszín, műanyag  papucsot választott, ami a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető ünnepi viseletnek.

A közösségi médiában sokan támadják az énekesnőt, amiért ennyire alulöltözte az eseményt. Számos rajongója ugyanakkor a védelmébe vette őt.

„Az én esküvőmre is jöhetne fehérben” – írta például valaki a Twitteren. 

A ceremónián egyébként számos más világsztár is megjelent, többek között Channing Tatum, Zoë Kravitz, Cara Delevingne és Taylor Swift is, nekik azonban sikerült a vonatkozó szabályoknak megfelelően felöltözniük. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top