nlc.hu
Trend

Dizájner ruhákba öltöztetik a hathetes csecsemőt.

Böfizik és pelenkája van, de dizájner ruhákkal van tele a gardróbja

A hathetes csecsemőt kizárólag luxusmárkás ruhákba öltözteti az édesanyja.

Egy skóciai édesanya elárulta, hogy elhalmozza drága dizájner holmikkal a kislányát, aki még csupán hathetes.

A Queeniana nevű gyereknek már most irigylésre méltó gyűjteménye van, amelyben akad Chanel táska, Louis Vuitton és Hermès takaró, valamint Dior, Versace, Dolce & Gabbana és Burberry ruhák – és karácsonykor bizonyára tovább bővült a kollekció.

A lány 27 éves édesanyja, Florentina Cunningham azt mondta, hogy több időt tölt a lánya stylingolásával, mint a saját öltözékével. „Már most jobb gardróbja van, mint nekem” – tette hozzá.

Florentina Cunningham és a kislánya, akit luxusruhákba öltöztet

Florentina Cunningham és a kislánya, akit luxusruhákba öltöztet (Fotó: Profimedia)

Az anya elismeri, hogy extra kényeztetést kap a kislánya, de szerinte ez a megfelelő bánásmód egy királynőnek, akit mindig is szeretett volna. Amikor várandós volt, remélte, hogy kislánya születik majd, és arról álmodozott, hogy a gyereket luxusruhákba fogja öltöztetni.

Bár a közösségi médiában sokak szerint a nő túlzásba viszi a kényeztetést, és úgy kezeli a gyerekét, mint egy játékbabát, az anya szerint ő csak a legjobbat akarja adni a lányának.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top