nlc.hu
Trend

Íme Meghan Markle akciós blézere

Meghan Markle akciós blézerét pillanatok alatt elkapkodták

Meghan Markle különleges blézere nem olcsó, mégis hiánycikk lett a webshopokban.

Első nyilvános eseményét tartotta a Meghan Markle és Harry herceg neve alatt futó: Archewell  Alapítvány. A mentális egészség napján egy olyan 90 peres beszélgetést rendeztek, ahol a fő téma a gyermekek lelki egészsége és a közösségi média kapcsolata volt.

Az eseményen a ruháival előszeretettel üzengető Meghan, egy törtfehér, különleges szabású Altuzarra blézert viselt. A kiskabát eredeti ára átszámítva kb. 1 millió forint volt, de jelenleg akciósan 485 ezer forintért lehet megvásárolni. Már persze annak, akinek ez sikerül, mert a legtöbb webshopból szinte pillanatok alatt felvásárolták a még meglévő blézereket.

Meghan Markle és Harry herceg

Meghan Markle és Harry herceg (fotó: Profimedia)

A beszélgetésen felszólaltak olyan szülők, akiknek gyermekeit a közösségi oldalakon rendszeresen zaklatták. És volt egy házaspár, akik emiatt el is veszítették fiukat. 

A hercegné úgy látja, hogy az okos eszközök, és a közösségi oldalak csak még jobban elszigetelik és elmagányosítják az embereket, életkortól függetlenül. “Az Archewell Alapítvány segít az érintett, gyászoló családoknak abban, hogy kevésbé érezzék egyedül magukat, és egymást támogatva próbálják meg feldolgozni a történteket”- mondta Meghan, majd hozzátette, hogy rendkívül aggódik gyermekei jövője miatt.

Meghan Markle fehér ruhában

(fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top