nlc.hu
Trend

Több milliót spórolt azzal egy amerikai nő, hogy külföldre jár orvosi és szépészeti beavatkozásokra

Így spórolt milliókat a plasztikáin egy amerikai nő

Egy amerikai rájött, miért praktikus összekötni a kellemest a hasznossal, ha különböző kezelésekről van szó.

Egy coloradói nő azt mondja, hogy közel három év alatt 40 000 dollárt (közel 14 millió forintot) spórolt orvosi és szépségápolási kezeléseken azzal, hogy külföldre utazott.

Bryn Elise Wright megdöbbent, amikor kiderült, hogy 4500 dollárért (1,4 millió forintért) csinálnák meg neki az hajhosszabbítást Idahóban. Ezért elkezdett keresgélni, és az Instagramon talált valakit, aki azt ígérte, 500 dollárért (kb. 170 ezer forintért) vállalja a munkát, igaz, ehhez Wrightnak Isztambulba kell utaznia. Wright ezután összekötve a kellemeset a hasznossal le is szervezett egy törökországi utazást.

Botoxot injekcióznak egy nő homlokába

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Getty Images)

Ez a trükkje, mindig oda utazik, ahol jó áron meg tud csináltatni bizonyos kezeléseket. Elmondása szerint pedig nemcsak a hajhosszabbításon spórolt, fogászhoz is külföldre jár, illetve botoxoltatni és szőrteleníteni is.

Utóbbira például Párizsban kerített sort, és ugyan azt gondolnánk, hogy a francia fővárosban biztosan minden sokba került, csak 400 dollárt (kb. 138 ezer forintot) kellett fizetnie, az Egyesült Államokban pedig egy ugyanilyen kezelés 1200 dollárjába (kb. 414 ezer forintjába) került volna. 

És amikor ő és párja megbetegedtek Thaiföldön, nem kellett sokat gondolkozniuk azon, hogy bemenjenek-e a kórházba, hiszen itt több ezer dollárral kevesebbe került az ellátásuk, mintha az Egyesült Államokban kerestek volna fel egy egészségügyi intézményt.

„Szívesen leszek kísérleti nyúl, több tonna pénzt spóroltam meg, felfedeztünk egy nagyon jó kiskaput” – nyilatkozta Bryn Elise Wright, aki nem egyedül jött rá erre a megoldásra, az Egyesült Államokból és Nagy-Britanniából is sokan utaznak külföldre, hogy így spóroljanak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top