nlc.hu
Trend

Nem tudta kinyitni a szemét a botox után

Három hónapig nem tudta kinyitni a szemét a botox után

Olcsó botoxkezelést vett igénybe egy angol nő, durva következménye lett.
Botox

A 36 éves Amy az egyik közösségi oldalon bukkant rá egy – állítólagos – szépségklinikára, mely kedvező árú botoxkezeléseket kínált. A brit nő felkereste a klinikát, ám a megadott címen egy lakóingatlant talált, a „rendelő” pedig egy rosszul megvilágított nappali volt.

„A hirdetésben szerepeltek a klinika és a nővér kifejezések, ezért azt gondoltam, hogy  nagyon jó szakember lehet, aztán megérkeztem a címre, és nem egy klinika volt ott, hanem a hölgy lakása” – mesélte a BBC-nek Amy, aki úgy döntött, a körülmények dacára igénybe veszi a szolgáltatást.

„Valaki azt mondta nekem, hogy a beavatkozás olyan érzés lesz, mint egy kis méhcsípés, de nem olyan volt, hanem valójában nagyon fájdalmas” – idézte fel. Ezzel azonban még nem értek véget a megpróbáltatásai, sőt, ekkor kezdődtek csak igazán.Pár nappal a beavatkozás után ugyanis az egyik szemhéja elkezdett lelógni, majd öt nap elteltével már egyáltalán nem tudta mozgatni.

A nő ekkor felkeresett egy másik, szintén szépészeti beavatkozásokkal foglalkozó szakembert, aki szemcseppet írt fel neki. Végül több mint három hónapba telt, mire a szemhéja helyrejött.

Amy mindenkit arra figyelmeztet, nagyon alaposan gondolja meg, hol és kivel végeztet szépészeti beavatkozást.

„Bízz a megérzéseidben, és gondold át, ha kedvezményes áron kínálják a szolgáltatást: honnan származik? Legális-e? És miért olyan olcsó? Azt tanácsolom mindenkinek, hogy alaposan nézzen utána, és győződjön meg róla, hogy ismeri a mellékhatásokat és a következményeket – fogalmazott. – Ez nem olyan, mint amikor mész, és befesteted vagy gyantáztatod a szemöldöködet, itt valaki potenciálisan veszélyes mérget fecskendez az arcodba.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top