nlc.hu
Trend
Blake Lively új külseje

Egy filmszerep miatt változtatta meg a külsejét Blake Lively

Egészen másként fest a színésznő az új külsejével.
Blake Lively

Colleen Hoover amerikai írónő It Ends with Us című regényéből forgat filmet Justin Baldoni színész-rendező, a film női főszerepét pedig Blake Lively alakítja. A szerep kedvéért a színésznő külsejét is átalakították: védjegyének számító, szőke hajkoronáját vörösre festették, de a karakter öltözködési stílusa is igencsak eltér attól, amit Livelytől megszokhattunk.

A stáb a napokban New Jersey-ben forgat, ott készültek az alábbi galériában látható fotók a színésznőről, és filmbéli partneréről, Baldoniról, aki a rendezés mellett a férfi főhőst is maga alakítja. 

Blake Lively
Megnézem
Összes kép (3)

A film alapjául szolgáló könyv még 2016-ban jelent meg, azonban igazán felkapottá 2021-ben vált, az TikToknak köszönhetően. Olyannyira, hogy az It Ends with Us 2022 januárjában a The New York Times bestsellerlistájának élére került és közel 1,3 millió példányban kelt el. 

A filmadaptáció ötletével Boldoni még 2019-ben rukkolt elő, 2021-re pedig elkészült a forgatókönyv első vázlata. A forgatás tavaly májusban kezdődött, azonban a hollywoodi forgatókönyvírók és színészek sztrájkja miatt hónapokra leállt és csak idén januárban folytatódott. 

A könyv rajongóinak egy része egyébként elégedetlen a szereposztással, mégpedig a karakterek és az őket alakító színészek életkora közötti eltérés miatt. A női főhős, Lily ugyanis a történet szerint 23 éves, Blake Lively azonban 35, a férfi főszereplő Ryle pedig a regényben 30 éves, Justin Boldoni ehhez képest hamarosan betölti a 40-et.  

A film bemutatója a tervek szerint idén júniusban lesz.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top