nlc.hu
Trend
Fiatalos nagyi titka

Negyvenesnek látszik a 70 éves nagyi, ez a titka

Unokája a TikTokon posztolt az elképesztően fiatalos nagymamáról, aki azonnal szenzáció lett.
Fiatalos nagymama

„Hogy lehet 70 éves a nagymamám?” – ezzel a címmel osztott meg a csatornáján egy videót egy Queenie nevű tiktokker. A lány nagymamája elképesztően fiatalos külsővel és mentalitással rendelkezik, gyakran hiszik róla, hogy még csak a negyvenes éveiben jár, tehát mintegy negyed évszázadot tagadhat le az életkorából

A kommentelők le voltak nyűgözve a fiatalos nagymamától és sokan megjegyezték, hogy sokkal inkább azt hinnék, hogy a nagynénje vagy édesanyja, nem pedig egy generációval idősebb.

@qlyxxx The secret to how my grandma is 70 but looks 40 @AIC Singapore #Goaldenyears ♬ Barça - .

A tiktokker elárulta azt is, mi mindennek köszönhető a szerencsés genetikán túl, hogy nagymamája a hetedik X-en túl is ilyen kiváló formában van.

„Sok gyümölcsöt eszik. És sok vizet iszik. Szeret új dolgokat kipróbálni. Több energiája van, mint nekem. Folyamatosan fejleszti magát” – írta Queenie inspiráló nagyijáról.

Hozzátette azt is, a nagymama folyamatosan családtagokkal és barátokkal veszi körül magát, az elszigeteltség ugyanis nem neki való. Mindemellett folyamatosan mozgásban tartja magát, utazni is nagyon szeret. A kedvenc hobbija pedig a karaoke.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top