nlc.hu
Trend

Jane Seymour fiatalos külseje

Évtizedeket tagadhat le a korából a Quinn doktornő sztárja, Jane Seymour

Egészen hihetetlen, hogy a világhírű színésznő februárban betölti a 73. életévét!

Az Élni és halni hagyni című film egykori Bond-lánya, a Quinn doktornő címszereplője Jane Seymour jövő februárban lesz 73 éves, ám akár két évtizedet is simán letagadhatna a korából. Bár gyakran vádolják azzal, hogy fiatalos megjelenését plasztikai beavatkzásoknak köszönheti, saját bevallása szerint csak a melleit nagyobbíttatta meg, a botoxot pedig kipróbálta ugyan régebben, ám nem használja, mivel attól tart, hogy elveszítené az arcmimikáját. 

„Nekem, mint színésznőnek, nem működik. Ha drámát játszom, vagy sok arcmimikát kell használnom, behatárolja a lehetőségeimet” – fogalmazott egy nyilatkozatában. 

Jane Seymour

Jane Seymour (Fotó: Leon Bennett/Getty Images)

A színésznő hozzátette: manapság több munkája van, mint valaha, amit szerinte leginkább azért lehet, hogy képes a valós koránál öregebb, de fiatalabb karaktereket is eljátszani, amit egyebek között annak is köszönhet, hogy van arcmimikája. Seymour legutóbb a Harry Wild című sorozat női főszerepében volt látható, jelenleg pedig több filmes projektje is kilátásban van.

Jane Seymour

A színésznő néhány napja, a May December című film premierjén (Fotó: Natasha Campos/Getty Images for Netflix)

A sztár a U.S. Sunnak úgy nyilatkozott: arckezelésekre is ritkán jár az időbeosztása miatt, arra azonban ügyel, hogy egészségesen és tisztán tartsa a bőrét.

„Általában véve azt mondanám, hogy soha nem fekszem le piszkos bőrrel. Nagyon jól tisztítok és hámlasztok, és éjszakára felteszek valamilyen retinal típusú hámlasztót, majd reggel gyengéden leradírozom az elhalt hámsejteket, ezután feltöltöm a bőröm, általában egy kellemes szérummal, olajokkal vagy krémekkel” – osztotta meg szépségrutinjának részleteit, hozzátéve, hogy a fényvédelemre is mindig fokozottan odafigyel. 

A bőre egészségének megőrzése mellett a testét is igyekszik fitten tartani, ezért mindennap edz. Ha nem jut el az edzőterembe, akkor ott mozog, ahol épp teheti, akár a szállodai szobájában vagy épp egy forgatáson. Kedvenc mozgásformája a pilates, melyet immár bő három évtizede rendszeresen gyakorol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top