nlc.hu
Trend

Makány Márta a Tinderen

Nagyot robbant a neten Makány Márta Tinderes videója

Kendőzetlen és őszinte videót tett közé Makány Márta divattervező arról, mit is várnak a férfiak a Tindert használó nőktől.

Két nap alatt csaknem 90 ezer megtekintést, 3 ezer lájkot és 250 hozzászólást generált Makány Márta divattervező Tiktok videója. Nem csoda, hogy virális lett: a Tinderen szerzett tapasztalatai egyszerre szomorúak, humorosak és tanulságosak. Meg is kerestük őt, hogy kicsit avasson be minket a részletekbe.

„Jó néhány tinderes kapcsolatot házasítottam össze ruhatervezőként, ezért is regisztráltam. Sokan azt mondják, hogy ez egy ember-bolt. De valahol egy felnőttnek is kell ismerkednie. Az esetek nagy részében a munkám során én nőkkel találkozom, nem mondhatom a menyasszonynak, hogy ismertesse meg velem apukáját, vagy jobb felesége lennék a vőlegényének” – mondja Márta. Ő ezt a platformot találta a legszimpatikusabbnak. Egyszerre több oldalra is regisztrált, a többi helyen viszont regényeket írtak magukról az emberek és teszteket kellett kitölteni. Hogy az miért volt kevésbé testhez álló számára? Mint mondja, azért, mert ezek nagy része úgyis hazugság.

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

„Voltak jó tapasztalataim, de több volt a kevésbé vidám. Sok dolgot kellett nekem is megtanulnom. Például azt, hogy mik számomra a kizáró okok. Vagy felismerni azt a réteget, akik inkább csak csajozni mennek fel. Azt is meg kellett tanulnom, hogy már nem ugyanazokat a visszajelzéseket kapom, mint amikor legutóbb, a harmincas éveimben ismerkedtem. A világ is megváltozott és én is – meséli. – Mielőtt regisztráltam, megkértem néhány férfi ismerősömet, hogy hadd nézzem meg a nőket. Azt láttam, hogy a nők nagy része él a szépítő applikációkkal és filterekkel, átalakítva önmagát. De amikor szembe találkozol a versenyzővel, ott kiderül, hogy ki milyen valójában. Ha az az igény, hogy legyen piros a szám, azt viszonylag könnyen meg tudom oldani, van piros rúzs a háztartásban. Egy filterekkel megváltoztatott arcnál már egész más a helyzet.”

A piros rúzs pedig nem csak elméleti, hanem konkrét igény is volt, mint kiderül. Ezért is készült a nagyot futó Tiktok videó. Egyes férfiaknak ugyanis igazán meglepő elvárásaik és elképzeléseik vannak. „Mindenki nagyon jó nőt szeretne. És a férfiaknak nagyon konzervatív az elképzelésük arról, hogy milyen a jó nő. Nagyon klasszikusan csinos, szép hajú, mindenképpen legyen kisminkelve” – sorolja a divattervező. A róla feltöltött fotók profi képek voltak, hétköznap viszont nem feltétlenül sminkeli magát. „A mindennapokban nem piros rúzzsal és körsatírral élem az életem. Volt, hogy nagyon kellemetlen élmény ért emiatt. A fiatalember elmondta a találkozó után, hogy ha felhoznám magam arra a szinte, amilyen a fényképeken vagyok, akkor el tudná képzelni velem” – meséli, és teljesen érthető, hogy ezt követően a nap hátralévő részében igencsak rosszul érezte magát. „Amikor összeraknak minket, az egy állapot. De az egy idealizált állapot. Ha valaki biztosít minden reggelre sminkest és fodrászt, persze nekem sincs ellenemre a dolog. De valójában nem ezek számítanak igazán. Ha valaki szimpatikus neked, akkor a kevésbé feszes bőr vagy kicsit nagyobb has nem számít, mert az ezzel kapcsolatos érzéseket nagyon hamar felülírják ezeknél sokkal fontosabbak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top