nlc.hu
Család

Társkereső férfiak a tinderen

Nyílt levél a társkereső férfiaknak – Felejtsétek már el a halakat és a mosdókat!

Éppen elég nehéz párt találni és ismerkedni nektek is, nekünk is. Könyörgöm, ne nehezítsük már tovább egymás dolgát, és a sajátunkat sem, ha nem muszáj!

Kedves Társkereső Férfi!

Elhiszem, hogy szeretnél partnert találni, akár hosszabb távra, akár csak alkalmilag. Bizonyára ezért is fektettél energiát abba, hogy regisztrálj Tinderre. Igen, igen, persze, a Tinder mumus a legtöbbek szerint, de mi (ahogyan még rengeteg más szingli is) valójában tudjuk, hogy ez a platform szinte megkerülhetetlen. Szóval válaszoltál a rendszer kérdéseire, kiválogattad a legelőnyösebb fotóidat, jobb esetben még bemutatkozó szöveget is írtál a profilodhoz, én pedig kétségbeesetten balra húzlak. Elkeseredve a szingliségre ítéltettségtől. Miközben te nem érted, miért nem találod meg álmaid nőjét.

GettyImages

GettyImages

Pontyok és harcsák

Tényleg megértem, hogy neked fontos a horgászat. Szuper, hogy van hobbid, és annak szeretsz is hódolni. De ha meglátok egy fotót, amin egy hallal pózolsz, akkor szerinted mik lesznek az első gondolataim? Hogy még ismeretlenül is mennyire büszke vagyok rád? Sajnálom, de ami eszembe jut, az valójában a halszag, a pikkelyezés és az, hogy talán egyik hétvégén sem leszel otthon. Egyáltalán kit kellene ilyenkor balra vagy jobbra húznom? A pontyot vagy téged?

GettyImages

GettyImages

Tömegben a haverokkal

Csoportkép. Újabb csoportkép. És aztán meg még egy csoportkép. Nyilván nagyrészt ugyanazokkal az emberekkel, hogy még véletlenül, még kizárásos alapon se jöjjön rá az ember lánya, melyik lehetsz közülük te. Gondolom, a többieket majd a randira is magaddal fogod hozni, csak úgy a biztonságérzeted kedvéért.

Indokolatlan meztelenség

Oké, tudom, azt szeretnéd megmutatni, mennyire szexi vagy. És hogy az izmaidat nem a legyek hordták össze, hanem keményen megdolgoztál értük. Egyébként ez szuper, én pedig szívből gratulálok. Csak hát mi, nők, általában szívesebben látnánk ezt majd akkor, amikor már csak kettesben vagyunk. Főleg ha komoly kapcsolatot keresünk. És különben is, miért nincs rajtad legalább egy póló, miközben autót vezetsz? Nem fázol? Vagy te közértbe is így szoktál járni?

GettyImages

GettyImages

Tükrös szelfi

A bármilyen nyilvános mosdó csapjánál lőtt tükrös szelfi meghitt, szívhez szóló és barátságot hangulatát egyetlen dologgal tudod igazán fokozni. Azzal, ha a telefonnal elegánsan kitakarod a fél arcod, de lehetőleg inkább az egészet. Ha mögötted esetleg valaki éppen a piszoárt használja az pedig hab a tortán.

Kitörölhetetlen exek

A fényképről diszkréten levágott ex, akinek még ott maradt a válladon a karja, önmagában is főnyereménnyé tesz. De ha mindez esküvői környezettel társul, rajtad pedig látszik, hogy te voltál a vőlegény… Könyörgöm, 2024-et írunk! Ne mondd, hogy nem készült rólad olyan fotó, amelyiken egyedül vagy. Vagy ilyen pillanat esetleg nincs is?

GettyImages

GettyImages

Gyerek

Amire pedig végképp nincs magyarázat, főleg pedig semmmilyen mentség, az a gyerek. Egy gyerekkel készült fotónak semmilyen keresnivalója nincs egy társkeresőn, különösen nem akkor, ha a gyerek arca látszik! Ne úgy mutasd meg, hogy jó apuka vagy, hogy közhírré teszed a cuki fotótokat Tinderen. Épp ellenkezőleg: tedd meg azt a morális szívességet a gyerekednek, hogy nem vele csábítasz nőket…

Ez is érdekelhet Sharon Stone a Tinderen Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top