nlc.hu
Trend

Új hajszínt villantott Charlène hercegné

Megvált csokibarna hajától a monacói hercegné, varázslatos lett az eredmény

Igazi kaméleon a monacói hercegné, akinek volt már punk frizurája, most pedig megvált csokibarna hajától.
Charlene monacói hercegné

Charlène monacói hercegné a kifogástalan stílusérzékéről ismert. A 46 éves Charlène a rövid hajú koronások sorát erősíti. Modern, mindig tökéletes frizurája az elmúlt 1.5 évben barna árnyalatú volt. De a rövid pixie fazonra vágott haja most hamvasszőkében pompázik. 

Tavaly májusban még meleg tónusú, étcsokoládé-barna árnyalatú frizurája volt. Ebben az időszakban ragaszkodott a szintén meleg tónusú sminkhez is. Ilyen a barack, a téglavörös, a lazac, a fahéj, vagy éppen a mokka. 2024-et viszont ismét szőke hajjal indította.

A hercegné általában fehérarany ékszereket visel, és igazi kaméleon, vagyis az átváltozás művésze! 2020-ban oldalt kopaszra felnyírt punk frizurája volt. 2011-ben pedig még hosszú hajkoronában tündökölt, amit még annak az évnek a végére félhosszú, elegáns fazonra vágatott. 

Charlene monacói hercegné
Megnézem
Összes kép (5)

A monacói hercegné házasságáról már régóta pletykálnak. Több magazin is arról számolt be 2023-ban, hogy Charlène és II. Albert herceg házassága puszta formalitás. A nő a hírek szerint már rég Svájcban él.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top