nlc.hu
Trend

Így énekelt Szandi 9 évesen

Szandi már 9 évesen is levette a lábáról a közönséget – videó

Ekkor szerepelt először közönség előtt.

Szandi 1989 óta aktív előadó. Az énekesnő a mai napig nem csak a hangjával, de kinézetével is lehengerli rajongóit, ugyanis 47 évesen sem fél megmutatni magát lenge öltözetben. Bombaformáját a rendszeres mozgásnak és a megfelelő étkezésnek köszönheti, de nem ez az egyedüli érdeme. 

Szandi

Fotó: Instagram

A ma már háromgyermekes édesanya 1989-ben adta ki első albumát, Kicsi lány címmel, mely pár hét alatt 270 ezer példányban fogyott el. 14 évesen lett biztos, hogy énekesnő lesz belőle, pedig már korábban is megmutatkozott a tehetsége. Szandi hajlamos a nosztalgiára, nem olyan régen egy 30 éves videót mutatott meg, ezúttal pedig az első fellépéséről tett közzé egy felvételt Instagram-oldalán.

Testvérem, Viki Toldy Mária énekstúdiójába járt hangképzésre. Mivel még kicsi voltam, nem tanulhattam nála énekelni, de lehetőséget kaptam, hogy a tanítványai előadóvizsgáin színpadra lépjek. 9 éves voltam az első szereplésnél. Ezen a felvételen Édesanyámnak énekeltem Jimmy Osmond Mother című dalát, Apu pedig remegő kézzel vette fel

 – írta a fekete-fehér videó mellé az énekesnő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top