nlc.hu
Trend

Bock Márton gigafogyása

Túlsúlya miatt ki akarták rúgni: 113 kilót dobott le Márton

Jelenleg bőreltávolító műtétre készül.

Bock Márton 30 éves volt, amikor a főnöke ultimátumot adott neki: vagy elmegy egy túlsúlyszanatóriumba vagy kirúgja. A marketingesként-rendezvényszervezőként dolgozó férfi akkor úgy döntött, belevág a fogyásba. Ez 9 éve kezdődött, ez alatt 113 kilót dobott le pusztán természetes módszerekkel. A fogyása még jelenleg is tart, emellett bőreltávolító műtétre is készül, sőt immár túlsúly-mentorként másokat segít a “zsírégetésben”.

Bock Márton

Bock Márton a gigafogyás előtt és után – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Rengeteg zabáltam. Nagyon szerettem a rántott húst, a pizzát, a süteményeket, a friss péksüteményeket” – vallotta be az elhízás okairól a Reggeliben, hozzátéve: egyszer csak azon kapta magát, hogy 205 kilóra hízott. “Ez egy nagyon rossz állapot, büdös vagy, izzadsz, lihegsz, fáj a térdes, fáj mindened, nem tudsz gyakorlatilag egy emeletet felmenni a lépcsőn. (…) Az volt nagyon ijesztő, hogy nagyon gyorsan felment a pulzusom és nagyon lassan állt vissza” – mesélte arról, milyen volt az élet a pluszkilókkal. 

“Abbahagytam a zabálást, elkezdtem mozogni. Be kellett látni, hogy ez az egyetlen épeszű módja annak, hogy lefogyjak” – árulta el Marci, hogyan indult be nála a fogyás. Hozzáfűzte: a divatmódszereket mind végig próbálta, de semmi eredmény, sőt a másfélszerese jött vissza rá. “Itt szokásokról beszélünk. Rossz szokásoktól hízunk el, szokásváltással fogyunk le” – magyarázta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top