nlc.hu
Trend

Katy Perry merész öltözéke

Katy Perry újra divatba hozhatja a kilógó spárgatangát

Az ezredfordulós időszak egyik legvitatottabb trendjét élesztette fel az énekesnő legutóbbi vösös szőnyeges megjelenésekor.

Katy Perry a minap a Billboard Women in Music díjátadó gálán lépett a vörös szőnyegre. Az eseményen egy fűzőből és egy sellő fazonú csípőszoknyából álló öltözéket viselt, Ellie Misner londoni divattervező kollekciójából. A szett szemből nem is tűnt különösebben merésznek, annál inkább hátulról. A szoknyarész is fűzős megoldással készült ugyanis és az énekesnő hátsó felénél kicsit lazábbra  hagyták, hogy biztosan kilátszódjon belőle a fekete spárgatanga.  

Katy Perry a Billboard Women in Music Awards gálán

Katy Perry öltözéke elölről és hátulról (Fotó: Richard Shotwell/Invision/AP)

Ennyivel azonban nem érte be. A derekán ugyanis egy pillangó formájú, mű hegtetoválás is díszelgett, melyet Hugo Villasenor sminkmester készített el a számára. Outfitjével az énekesnő megidézte az YK2-korszak legmegosztóbb trendjeit.  

Katy Perry dereka

(Fotó: Amy Sussman/Getty Images)

„Sok fura dolgot viseltem már, de eek mindig örömet szereztek nekem. Minden A+ volt? Nos, azt hiszem, ez szubjektív. Van, akinek tetszik, van, aki azt mondja: mi a f***? És ez így van rendjén” – nyilatkozta korábban az énekesnő a W magazinnak, amikor bevállalós ruhaválasztásairól kérdezték.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top