nlc.hu
Trend

Joó Beatrix öltözteti a Barbie babát

Magyar divattervező öltöztetheti a Barbie babát

Tízdarabos kollekciót készített a legendás baba számára.
Joó Beatrix,

Világhírű luxusdivatházak után magyar divattervezőt ért az a megtiszteltetés, hogy ünnepi ruhakollekciót tervezzen Barbie babának. “Nagyon örültem a felkérésnek, nagyon megtisztelő volt számomra. Akik ismernek, tudják: nálam minden egy Barbie babával kezdődött. Gyerekkoromban a Barbie babáimnak terveztem ruhákat, és a nagymamám volt annyira ügyes, hogy meg is valósította. (…) A kollekciómban lévő ruhák miniatűr változatát csináltuk meg, a legtöbb ruha úgy készült. (…) Kézzel kellett varrni, mert olyan pici alkatrészekből áll, amit nem lehet varrógép alá betenni. Nagyon nehéz volt például hosszú estélyi kesztyűt varrni Barbie-nak”mesélte a Mokkában Joó Beatrix.

A magyar divattervező tíz ruhát készített az ikonikus baba számára. “Ezek az anyagok és ezek a ruhák megtalálhatóak a kollekciómban” – tette hozzá.

“Több mint 25 éve létezik a cégünk, és nagyon sokszor olvashatták vagy hallhatták rólam, hogy a Barbie babával kezdődött a karrierem. És most a 65. évfordulóját ünnepli a Barbie, több mint 250 hivatást és foglalkozást mutatott már be, tehát arra ösztönzi a gyerekeket, hogy megvalósíthatod az álmaidat. Bármi lehetsz: tűzoltó, űrhajós, rendőr, amerikai elnök és divattervező is”  – magyarázta JoóBeatrix, miért eshetett rá a választás.

A divattervező amúgy ezzel a felkéréssel olyan világmárkák nyomába lépett, mint a Versage, az Escada vagy éppen a Givenchy. 

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Mokka – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top