nlc.hu
Trend

Felfedi személyiséged a hajszíned

Megmutatja valódi személyiséged mélységeit, hogy milyen hajszínt viselsz

Vajon mit árul el rólad, hogy milyen hajfestékért nyúlsz a drogéria polcainál, vagy mit kérsz fodrászodtól, amikor a székébe ülsz? Többet, mint gondolnád...

Rengeteg nő festi a haját, ki eltérőbb, ki hasonlóbb árnyalatra saját, természetes adottságaihoz képest. Ma már teljesen természetes, hogy szeretünk kísérletezni, a lehetőségeink száma pedig szinte végtelen ahhoz, hogy kipróbáljuk a számunkra leginkább tetsző árnyalatot. Fontos szempont persze, hogy melyik szín mennyire passzol bőrünk és szemünk színéhez, emellett pedig az is fontos kérdés, hogy hogyan érezzük igazán jól, önazonosan magunkat. Személyiségünkről, érdeklődési körünkről, sőt még életstílusunkról is árulkodik, hogy milyen hajszínt választunk,  melyiket érezzük szívünkhöz közel állónak.

Fekete

GettyImages

GettyImages

A fekete haj erőt, eleganciát sugároz. A fekete haj viselői általában határozottnak, magabiztosnak tűnnek, emellett pedig titokzatosság is árad belőlük, mely gyakran kíváncsiságot és érdeklődést vált ki másokból. Akik feketére festik a hajukat, többnyire mélyen élik meg érzéseiket és szeretik kifejezni egyéniségüket.

Barna

GettyImages

GettyImages

Megbízhatóságot és stabilitást sugároz. Aki a barna haj mellett dönt, többnyire szereti a természetességet, hisz az organikusan alakuló kapcsolatokban, szeretteihez lojális, mások számára nyitott és könnyen megközelíthető. Őszinteség és lojalitás jellemzi őket, ugyanakkor sokoldalúak és könnyen alkalmazkodnak. Sokak számára szilárd belső erőről árulkodik, ha valaki barna hajat visel.

Szőke

GettyImages

GettyImages

A szabadsággal, fiatalossággal, szexisséggel hozzák összefüggésbe önkéntelenül is ezt a színt. Viselője környezete szemében általában szórakoztató, vidám, könnyed. Aki szőke hajat visel, gyakran könnyen veszi azokat az akadályokat, melyek kibillentik komfortzónájából, vállalkozókedvű és dinamikus, keresi az új élményeket.

Vörös

GettyImages

GettyImages

Szenvedély és energia árad belőle. Aki vörösre festi a haját, többnyire szereti kifejezni egyéniségét és kreativitását. Dinamikus, élénk, határozott karakter, : A vörös haj szenvedélyt, energiát és dinamizmust sugall. A vörös hajú emberek gyakran élénkek és határozottak. A vörös hajszín kitűnik a tömegből, viselője pedig cseppet sem bánja ezt. 

Színes haj

GettyImages

GettyImages

A természetes és hagyományos tónusoktól elütő, rózsaszín, kék vagy éppen zöld frizura viselői szeretik a saját útjukat járni, nem foglalkoznak a társadalmi megszokásokkal és elvárásokkal, szeretik megélni és meg is mutatni saját, egyedi karakterüket. Kerülik az unalmat és egyhangúságot, szívesen próbálják ki új helyzetekben magukat, ahol nem érvényesülnek a kőbe vésett szabályok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top