nlc.hu
Trend

Lily Rain virtuális modell

Beutazza a világot és milliókat keres a modell, pedig nem is létezik

Lily Rain az utazós modell-influencerek idő- és költségkímélő alternatívájaként lépett be a piacra.

Beutazza a világot és havonta mintegy 20 ezer dollárt, vagyis átszámítva nagyjából 7 millió forintnak megfelelő összeget keres a fizetős rajongói tartalmakat kanáló Fanvue platformon megosztott képeivel Lily Rain. Teszi mindezt úgy, hogy a valóságban nem is létezik. A vonzó fiatal nő ugyanis csak újabb mesterséges intelligencia által kereált modell-influencer, aki kolléganői, így például Aitana Lopez vagy Emily Pellegrini babárjaira tör.

„Lily kiváló példája annak, amikor az alkotó lefedi a piaci rést az utazó influencerek területén – magyarázta alkotója a The Daily StarnakIdilli, festői fotókat tud készíteni a hosszú utazási idők és a többletköltségek nélkül. (…) Lily úgy tud kinézni, mint egy Kardashian, aki éves sítúráját élvezi a létező legjobb hegyi üdülőhelyeken.”

Lily Rain

Lily Rain (Fanvue)

A mesterséges intelligencia alkotta modellek egyre népszerűbbek és egyre jelentősebb bevételeket termelnek a közösségi médiában, illetve a különféle fizetős platformokon. Olyannyira, hogy már a hús-vér influencereknek, modelleknek is egyre komolyabb konkurenciát jelentenek. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top