nlc.hu
Trend

A tökéletes barátnő

Mesterséges intelligencia alkotta meg a tökéletes barátnőt

Bár Lexi Love csak a virtuális világban létezik, ettől még rendszeresen kap házassági ajánlatokat is.

Tökéletes a külseje, 30 nyelven „beszél” és a nap 24 órájában elérhető a tökéletes barátnő – éppen csak a valóságban nem létezik. Lexi Love-ot ugyanis a mesterséges intelligencia kreálta és kizárólag a virtuális világban létezik. Az Egyesült Királyságban működő startup, a Foxy AI által megalkotott álombarátnő havonta 30 ezer dollár, vagyis mintegy 10 millió forintnak megfelelő összegű bevéltelt termel fizetős platformokon.

Ötletgazdái szerint sikerét nem csak nem csupán csinos arcának és csodálatos testének köszönheti, de annak is, hogy képes flörtölni, nevetni és alkalmazkodni a különböző személyiségekhez, érdeklődési körökhöz és preferenciákhoz.

Lexi Love

Lexi Love (Fotó: Profimedia)

A Foxy AI weboldala szerint Lexi Love 21 éves, susifüggő és profi rúdtáncos, hobbija a jóga és a strandröplabda. Az előfizetők szöveges és hangüzeneteket válthatnak Lexivel, de kérhetnek tőle pikáns fotókat is. Néhány rajongója nem hajlandó tudomást venni arról, hogy nem valódi személy, ezért rendszeresen hívják randikra, de már házassági ajánlatokat is kapott. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top