nlc.hu
Trend

Megbánta tetoválásait Judy, megszabadulna tőlük

Megbánta tetoválásait Judy, szeretne megszabadulni tőlük

Judy szeretne megválni néhány tetoválásától, amelyeket még a múltban készített. A procedúráról és döntése okáról részletesen mesélt az énekesnő.

Judy a Mokkában megvallotta, hogy már megbánta néhány tetoválását, így szeretne megválni tőlük. Az énekesnő úgy gondolja, hogy legtöbben az első tetoválásukat bánhatják meg. Ő legalábbis azt tüntetné el a leginkább. 

Kis Judit - Judy

Kis Judit – Judy (Fotó: Schumy Csaba)

„Az elsőt mindig megbánja az ember, nem? Harminc évvel ezelőtt jó ötletnek tűnik, egyrészt mások voltak a trendek, akkor még az ember teljesen más gondolattal működik, amikor tizen X évesen az ember odaáll a szülei elé, hogy tetoválást szeretne… Ilyenkor annyira nincs még kiforrva, hogy ki vagy te, mi vagy te, mit szeretnél, mi fog majd képviselni téged és mi az, amire azt mondod, hogy életed végéig szeretnéd hordani. Hát az első az nekem nem az…˝árulta el a kameráknak Judy. 

Több tetoválásától is megválna

Az énekesnő több tetoválását is eltüntetné. Kettőt például rögtön a hasáról. Az egyik a köldöke körül helyezkedik el, amelyen a legelején mindenféle színes virágocskák voltak. Majd azt elfedték egy sötétebbel, de már azt sem tartja trendinek, sőt egyenesen utálja. Így hát elkezdte eltávolíttatni azt. 

„Annyira utálom! Viszont most már olyan, hogy a bikinit veszek fel – bár nem vagyok egy nagy bikinis -, de ha már elmegyek a strandra és mégis azt veszem fel, akkor már alig lehet látni. Tehát ha csinálok egy fotót, akkor azon alig lehet észrevenni. Ha nagyon ránagyítasz, akkor látod, hogy ott van” – árulta el Judy, aki a kezelést nem fájdalmasnak írná le, inkább csak egy égő érzést érez a kezelt területen. 

„Olyan, mintha megsütnéd az ujjad egy kicsit a hajsütővassal” – írta le az énekesnő, aki korábban elárulta, hogy senkitől sem fog bocsánatot kérni azért, mert boldognak mer lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top