nlc.hu
Trend

A tavasz körömdivatja téged is extravonzóvá tesz

Így öltsd magadra a tavasz legnőiesebb manikűrtrendjeit

Hozd elő te is a legnőiesebb és legtavaszibb formádat: megmutatjuk, hogyan tudod alkalmazni a szezon igazán trendi körömtrendjeit!

A tavaszi megújulás jegyében természetes vágyunk az, hogy külsőnk is változzon, ennek pedig az egyik legegyszerűbb és leginkább kézenfekvő módja az (a szó szoros értelmében), ha kezelésbe vesszük körmeinket. A tavasz legnagyobb trendjeire mutatunk most olyan példákat neked, melyek inspirációt nyújthatnak ahhoz, mit kérj következő találkozás alkalmával körmösödtől, vagy mit valósíts meg otthon. 

Játék a fehérrel

A legegyszerűbb, egyben mégis legnőiesebb irány, ha a szezonban nagyon divatos fehér színt hívod segítségül egyéniséged és a tavasz hangsúlyozására.

Megnézem
Összes kép (5)

Francia stílus

Örök divat a francia manikűr. Emellett viszont mindig tartogat újdonságokat is, mutatunk néhány alternatívát, amelyben valószínű, hogy meg fogod találni a kedvedre és egyéniségedhez valót.

Megnézem
Összes kép (5)

Pasztell

A nőiesség, a finomság és a tavaszimádat szerelemgyereke a pasztell árnyalatok érvényesülése. Biztosan megtalálod a kínálatban a személyiségedhez leginkább közel állót!

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top