nlc.hu
Trend

Kristin Davis smink nélkül

Megmutatta smink nélküli arcát a Szex és New York Charlotte-ja, Kristin Davis

Az 59 éves színésznő ssem tagadta, hogy végeztetett szépészeti beavatkozásokat, ahogyan azt sem, hogy ezek közül nem mindegyik sikerült jól.

Smink nélküli fotót posztolt hivatalos Instagram-oldalán a Szex és New York Charlotte-ját alakító Kristin Davis. A kép, melyen teljesen festetlen arccal és természetesen hullámos hajjal látható, év eleji, kenyai utazásán készült a színésznőről. 

Kristin Davis smink nélkül

Fotó: Instagram@iamkristindavis

Az 59 éves színésznő az utóbbi években rengeteg támadást kapott amiatt, hogy túlzásba esett a szépészeti beavatkozásokkal. Több nyilatkozatábna is nyíltan beszélt arról, hogy valóban végeztetett magán ilyen eljárásokat. Saját bevallása szerint sokáig csak botoxot használt, majd elkezdett kísérletezni a különféle töltőanyagokkal is. 

„Csináltattam feltöltéseket, amik jól sikerültek, és csináltattam feltöltéseket, amik rosszul. Ki kellett várnom, míg kioldódnak, és közben könyörtelenül nevetségessé tettek. Rengeteg könnyet hullattam emiatt. Nagyon megterhelő volt” – fogalmazott a The Telegraph-nak adott interjújában tavaly nyáron. 

Ugyanitt hozátette „Mindig nehéz szembesülni a fiatalabb éneddel. És kihívás emlékeztetni magad arra, hogy nem kell így kinézned.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top