nlc.hu
Trend

Paige Woolen modell

Állandó fájdalommal él 11 milliós szilikonmellei miatt a modell

A modell rendszeresen csontkovácshoz jár, mert gigamellei miatt állandó hátfájások gyötrik, mégsem bánta meg a mellnagyobbítást.

Paige Woolen amerikai modell saját bevallása szerint eleve nagy keblekkel rendelkezett, azonban azok már igen korán megereszkedtek. Ezért döntött úgy 2021-ben, hogy kés alá fekszik: 680 köbcentiméteres mellimplantáumokat rakatott be, a plasztikáért pedig 30 ezer dollárt, vagyis átszámítva közel 11 millió forintot fizetett.

A 32 éves nő gigamellei miatt azóta is állandó hátfájással küzd, emiatt minden második héten csontkovácshoz jár, valamint akupunktúrára és masszázsra is, ami összesen körülbelül 220 ezer forintnak megfelelő összeget emészt fel havonta.

„Egy speciális hátpántot is viselek még, hogy egyenes legyen a tartásom, különben croissant alakú vagyok” – fogalmazott.

Paige Woolen

Paige Woolen (Fotó: Jam Press/Profimedia)

A modell mindemellett megfelelő méretű ruhákat is nehezen talál magára, hiszen vékony alkatához viszonyítva extrém méretűek a keblei. Mindezek ellenére sem bánta meg azonban a plasztikát.

„Amit a legjobban szeretek a nagy melleimben, hogy kitöltik az ingeket és a ruhákat, így nem kell melltartót hordanom. A férfiak az élelmiszerboltban vagy az edzőteremben elkérik a számomat vagy az Instagramomat, miután látták, ahogy ugrálok a futópadon, vagy lehajolok.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top