nlc.hu
Trend

Napkincore trend

Szalvétába csavarva parádéznak a sztárok a vörös szőnyegen

Kim Kardashiantól Taylor Swiftig számos világsztár rákapott az utóbbi időben a napkincore irányzatra.
Napkincore ruhák

Az év eleji díjátadó-szezonban hatalmasat mentek a fehér vagy világos pasztell árnyalatú, részben vagy akár egészben szokatlan vonalvezetésű ruhák, melyek leginkább úgy néztek ki, mintha azokat ember méretű szalvétából hajtogattá volna. Az angol napkin, azaz szalvéta kifejezésből indulva így az irányzat a napkincore elnevezést kapta. 

„A hírességek valószínűleg úgy gondolják, hogy ez egy új módja annak, hogy testhezálló darabokat vegyenek fel, amelyek az utóbbi időben alapdarabnak számítanak a vörös szőnyegen, de ezt egy kis csavarral tegyék, bár egyelőre nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez a csavar megéri” – nyilatkozta a PageSix magazinnak Luke Meagher divatkritikus. 

Az alábbi galériában megnézheted az elmúlt hónapok legemlékezetesebb napkincore stílusú outfitjeit a vörös szőnyegről. 

Napkincore
Megnézem
Összes kép (7)

A szakember szerint a napkincore akár az utcai divatba is átültethető, persze némileg visszafogottabb formában, például úgy, ha széles szövetsálakból hajtogatunk magunkra felsőrészt vagy épp szoknyát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top