nlc.hu
Trend
A bixie hajvágás

A bixie hajvágás mindent visz ebben a szezonban

Az idei tavaszi-nyári szezon legnagyobb kedvence lehet a bixie frizura.
Bixie frizura

A pixie és a bubifrizura egyaránt olyan klasszikusok, melyek sosem mennek ki teljesen a divatból. A két hajvágás kombinációjából pedig egy harmadik is született: a bixie, mely stílusban és hosszban is átmenetet képez a két frizura között. 

„Rövidebb, mint egy bubi, hosszabb, mint egy pixie” – foglalta össze röviden a bixie lényegét April Peele, New York-i fodrász a Popsugar cikkében. A két stílus ötvözete lehetővé teszi, hogy a hajvágást a viselője arcformájához igazítsák, még jobban, mint akár a pixie-t, akár a bubit lehetne. Mindemellett azok számára is ideális lehet, akik kipróbálnák a rövid hajat, viszont mégsem tudják vagy merik bevállalni az egészen rövid tincseket. 

„A bixie remek választás azoknak a vendégeknek, akik le akarják vágatni a hajukat, de nem állnak készen az igazán rövid haj ápolására és az azzal járó elkötelezettségre” – fejtegette a szakember. 

Bixie frizura
Megnézem
Összes kép (5)

A pixie vágás további előnye, hogy sokféleképpen formázható, hiszen viselhető sima, de különféle texturált változatokban is. 

„Egy bixie frizura valóban árulkodik a személyiségedről, anélkül, hogy egy szót is szólnál. Szórakoztató, sokoldalú, és az arcvonásaidhoz alakítható” – mutatott rá a fodrász. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top