nlc.hu
Trend
A nyár divatszíne

Ez a színárnyalat az idei nyár legnagyobb divatja

2024 nyarának divatszíne könnyed, légies és hibátlan választás nyaralásokra, fesztiválokra is.

„A nyár színe a vajsárga – jelentette ki Isabelle Michelle, New York-i influenszer egy friss videójában. Vélekedésével pedig nincs egyedül, ugyanis az árnyalat a véleményvezérek és a sztárok körében is kifejezetten felkapott lett az elmúlt időszakban.

„”Imádom ezt a színt. Boldoggá tesz, úgy érzem, jól nézek ki benne, mindenhez passzol. Csak ezt a színt akarom örökké hordani” – lelkendezett egy másik népszerű influencer, Maddison Lynn.

Influenszerek vajsárgában

Isabelle Michelle és Maddison Lynn (Képek: TikTok)

Az árnyalat már a kifutókon is népszerű volt, olyan neves divatházak 2024-es nyári kollekcióiban jelent meg, mint a Schiaparelli, a Bottega Veneta vagy a Jacquemus. Az utóbbi időpedig pedig több világsztár is vajsárgában jelent meg a vörös szőnyegen,így például Emily Ratajkowski, aki egy ilyen színű Dolce & Gabbana selyemruhát viselt a a King’s Trust gáláján, vagy Rihanna, aki szintén egy vajsárga kreációt választott az Alexander McQueen kollekciójából a Fenty Beauty partijára.  

Sztárok vajsárgában

A sztárok is imádják az árnyalatot (Fotók: Profimedia/Getty Images)

„A piros korábbi dominanciája után, ahogy belemegyünk a nyárba, lágyabb színeket látunk visszatérni, a sárga pedig tökéletes árnyalat a nyaralásokra, nyári rendezvényekre és fesztiválokra. Még mindig elég ragyogó ahhoz, hogy felkeltse a figyelmet, mégis elég finom ahhoz, hogy hordható legyen. A vajsárga vidámságot és gondtalanságot sugároz, amely kéz a kézben jár a nyári szezonnal” – fejtegette egy divatszakértő a Hypebae cikkében. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top