Extrém fürdőruhák: próbálj meg ezekben úszni vagy sorban állni a lángosért!

CS.Á. | 2024. Június 09.
Ha követnénk a tervezők tanácsait, akkor akadna gondunk a kényelemmel és a megfelelő helyszínnel is jövő nyáron...

Megrendezték Floridában az idei Miami Swim Weeket, ahol bemutatták a tervezők, milyen fürdőruhákat álmodtak meg nekünk a következő évre. A show-t immár 10. alkalommal tartották meg, idén pedig külön hangsúlyt fektettek arra, hogy a vékony modelleken túl minél változatosabb legyen a színpadkép, és minél több hús-vér karaktert mutassanak meg a közönségnek, így teltkarcsú, várandós sőt még lábprotézist viselő résztvevőt is láthattunk bikiniben vonulni a kifutón.

A változatosságra azonban nem csupán ezen a téren törekedtek, hanem már a tervezés során is: tobzódhattak a nézők az extrém darabokban. Mutatjuk, melyekre kaptuk fel úgy istenigazán a fejünket. 

GettyImages-2155863206

Vajon mit szólnának a családok, ha így állnánk sorban a lángosozónál? (Fotó: Arun Nevader/Getty Images for Art Hearts Fashion)

GettyImages-2155799328

Nagyon, nagyon, de tényleg nagyon óvatosan ezzel a felsővel a csúszdán és a fejesugrás közben... (Fotó: Thomas Concordia/Getty Images for Miami Swim Week: The Shows)

GettyImages-2155869385

Jóval könnyebb elképzelni ezt a szettet valamilyen elegáns, medencés partyn, mint a kerületi strand medencéjének partján (Fotó: Thomas Concordia/Getty Images for Miami Swim Week: The Shows)

GettyImages-2155802529

A kókuszdió környezetbarát ugyan, de kizárt, hogy kényelmes legyen (Fotó: John Parra/Getty Images for House of Paradise)

GettyImages-2155801293

Nehéz lesz így kivitelezni az egyenletes barnulást (Fotó: Thomas Concordia/Getty Images for Miami Swim Week: The Shows)

GettyImages-2155863733

Tulajdonképpen elég előkapni pár méter szigetelőszalagot, és már meg is vagyunk a házilag készített, hasonlóan ízléses darabbal... (Fotó: Arun Nevader/Getty Images for Art Hearts Fashion)

GettyImages-2155872986

Szép, szép, de félóra napozás után azért szétégeti a bőrt a sok felforrósodott fém, nem? (Fotó: Arun Nevader/Getty Images for Art Hearts Fashion)

GettyImages-2155791426

Azért jó ezt a darabot választani, mert majd lesz mit felvenni Rioba is a karneválra (Fotó: Thomas Concordia/Getty Images for Miami Swim Week: The Shows)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version