nlc.hu
Trend

Szexin karcsúsít az idei bikini-divat

Szexin karcsúsít az idei bikini-divat

Örülhetünk, hiszen a tervezők végre olyan darabokat álmodtak meg, amelyek tényleg előnyösek!

Még távolinak tűnhet, mégis villámgyorsan be fog köszönteni az idei fürdőruhaszezon. Jó hírünk van: idén szexi, nőies bikinik lesznek a legnagyobb slágerek, amelyek kifejezetten előnyösek mindemellett. Mutatjuk, mik lesznek az igazán nagy kedvencek.

Metálfényű csillogás

A fémes csillogás idén nem csupán az arany és az ezüst árnyalataiban, de még a kék vagy rózsaszín anyagokban is velünk tart a strandra. Egyszerű, de mégis látványos lesz így a fürdőruhánk, ráadásul optikailag szépen kidomborítja a melleket.

Megnézem
Összes kép (4)

Izgalmas varrások

A hagyományos formák mellett hódítani fognak az különleges fazonok. A pántok, a kivágások nagy teret adnak a kreativitásnak, kedvedre válogathatsz majd olyan megoldások között, amik kitörnek az unalomból. Neked pedig lehetőséged lesz megtalálni azt a stílust, amelyik igazán előnyös a testalkatodnak.

Megnézem
Összes kép (4)

Magas kivágású bugyi

Nagyszerűen nyújtja a combot, karcsúsít, ezen felül pedig nagyon szexi. Első viselésnél talán kissé szokatlan lehet, de rengetegen lesznek, akik nagyon hamar óriási rajongóivá válnak majd.

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top