nlc.hu
Trend

Fürdőruha trendek 2023

5 fürdőruhatrend, ami mindent visz 2023 nyarán

Ezek a fazonok, színek és minták uralják ezen a nyáron a fürdőruhák divatját!

Ha most készülsz új fürdőruhát vásárolni, vagy épp bizonytalan vagy abban, hogy a meglévők közül melyeket érdemes elővenni idén is a fiókból, figyelj! Mutatjuk a most indult szezon legaktuálisabb trendjeit!

Aszimmetrikus

Aszimmetrikus fürdőruha

Fotó: Jason Koerner/Getty Images for Flying Solo

Az aszimmetria az idei év egyik legdominánsabb irányzata, mely a fürdőruhák divatján is egyértelműen érezteti a hatását. A félvállas szabás, illetve az aszimmetrikus kivágások az egy-, illetve a kétrészes fürdőruhákon egyaránt mennek. Tény ugyanakkor, hogy mind közül ez a legkevésbé praktikus választás barnuláshoz, hiszen bár kétségkívül látványos viselet, az aszimmetrikusan fehéren maradó bőrfelületek már jóval kevésbé azok.

Tezenis
Megnézem
Összes kép (6)

Pánt nélküli

Pánt nélküli fürdőruha

Fotó: Jason Koerner/Getty Images for Flying Solo

Ha barnulás és praktikum, akkor íme a lehető legjobb választás: a pánt nélküli fürdőruha, hiszen az ilyen darabok hagyják maguk után a legkevesebb zavaró, fehér csíkot. Ez a fazon is megtalálható idén a legtrendibbek között, méghozzá egyrészes és bikini verziókban is, a legváltozatosabb, szivacsos és szivacs nélküli, csupán takarást nyújtó, vagy akár támasztékot is adó kosárformákkal, illetve a braziltól a magas derekúig mindenféle szabású alsóval.

Mango
Megnézem
Összes kép (6)

 

Ráncolt anyagok

Texturált fürdőruha

Fotó: Jason Koerner/Getty Images for Flying Solo

A ráncolt anyaghasználat szintén ott van 2023 legfontosabb trendjei között, nem csupán a ruhák, de a fürdőruhák divatjában is. A rafinált ráncolások, behúzások, esetleg hajtogatások, csomózások a bikiniken és az egyrészes dresszeken is megjelennek. A ráncolt felsőrésszel készült modellek különösen előnyösek lehet abban az esetben, ha szeretnéd optikailag teltebbnek mutatni a kebleidet. 

Answear Lab
Megnézem
Összes kép (6)

Sportos

Sportos fürdőruha

Fotó: Jason Koerner/Getty Images for Flying Solo

A nyár nagy kedvencei ebben az évben a sportos stílusú fürdőruhák is, vagyis azok, amelyek a hagyományos úszódresszekre hasonlítanak, illetve sportmelltartószerű felsőrészből és egyszerű szabású, stabilan fedő alsórészből állnak. Abban az esetben, ha nem csupán sütkéreznél a strandon, hanem valamilyen aktívabb tevékenységet is folytatnál, vízi sportot is űznél, egy ilyen típusú fürdőruha lehet a legtökéletesebb választás, hiszen nem kell attól tartanod, hogy kellemetlenül elcsúszkál a rendeltetési helyéről. 

Tezenis
Megnézem
Összes kép (6)

Pántos és magas combkivágású alsók

Megkötős fürdőruha

Fotó: Jason Koerner/Getty Images for Flying Solo

A nyolcvanas-kilencvenes évek ikonikus fazonjai, a nagyon magas combkivágású, illetve magasan megkötött pántos, háromszög szabású alsók ebben az évben markánsan tértek vissza a divatba. Ez a stílus is jelen van mind az egyrészes, mind pedig a kétrészes fürdőruhákon. Az ilyen alsó legautentikusabb kísérője a háromszög melltartó – hagyományos módon, vagy akár fordítva, esetleg keresztezett pánttal megkötve –, de párosítható más fazonú felsővel is, a pánt nélkülitől a hagyományos kosarasig.

Mango
Megnézem
Összes kép (9)

Színek, minták

A divatszíneket, illetve -mintákat illetően kifejezetten változatos a felhozatal. Színekben mennek a klasszikus fekete mellett a barnás árnyalatok, a narancs és a narancspiros, a zöld tónusai a pasztelltől a mentazöldön és a tengerzöldön át a mélyzöldig, de a Barbicore irányzat jegyében felkapottnak számít a rózsaszín is. Mintákban trendi a batikolt, a retró virágminta, illetve az állatminták közül a zebra- és a tigriscsíkos. Divatosak a metálos, illetve vizes fényű anyagok, illetve az áttetsző panelek is. 

Women' Secret
Megnézem
Összes kép (12)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top