nlc.hu
Trend
Ez a nyár legmenőbb manikűrje: fombré!

Ez a nyár legmenőbb manikűrje: fombré!

A két legdivatosabb manikűrt ötvözte a sztárok körmöse, így született meg az ombré és a francia stílus szerelemgyereke.

Mindig érdemes figyelni, amikor a hírességek körmöseként ismert Harriet Westmoreland új manikűrt posztol az Instagramra, mert egészen biztos, hogy ez lesz a minden részletében követendő trend a közeljövőben. Amit most mutatott, az nem is kérdés, hogy slágerré válik, hiszen 2024 két legnépszerűbb körömtrendjét kombinálja, a francia manikűrt és az ombré lakkozást.

„Mindig is szerettem az ombré manikűrt, az ügyfeleim körében pedig népszerű a hagyományos stílus, ezért létrehoztam az ombré finomabb változatát, a fombrét” – foglalta össze az új irányzatot Westmoreland a Vogue-nak. „Mindkét manikűr legjobb részét párosítottam össze” – tette hozzá.

A hibrid manikűr legnagyobb előnye, hogy szuperfényes és ragyogó, de mégis finom és áttetsző, mely megmutatja a körmöt, méghozzá a legszebb oldaláról. Színek tekintetében Westmoreland a tejes fehér, barack és rózsaszín árnyalatait javasolja, és előnyben részesíti mindehhez a közepes hosszúságú, enyhén négyzetes formájú körmöket. Mint mondja, egészen biztos benne, hogy sikeres lesz az új trend, mert soha ilyen nagy visszhangja nem volt még közösségi oldalán egyik manikűr-tippjének sem.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top