nlc.hu
Trend
Brigitte Nielsen

Újra ikonikus karaktere bőrébe bújt Brigitte Nielsen

Legalábbis egy öltözék erejéig igen meggyőzően idézte meg az egyik leghíresebb szerepét a 80-as évek szexszimbóluma.

Néhány nappal ezelőtt Marbella tengerpartján, kutyasétáltatás közben kapták lencsevégre a lesifotósok Brigitte Nielsent. A színésznő krémszínű pulóvert és nadrágot, fehér dzsekit, valamint világos keretes napszemüveget viselt. Outfitjével, sőt még a frizurájával is szinte egy az egyben is a Beverly Hills-i zsaru 2. című filmben alakított ikonikus karakterét idézte.

Brigitte Nielsen a Beverly Hills-i zsaru 2. című filmben és néhány napja Marbellán (Fotók: Profimedia)

Brigitte Nielsen a Beverly Hills-i zsaru 2. című filmben és néhány napja Marbellán (Fotók: Profimedia)

Az 1987-ben bemutatott akció-vígjátékban az akkor alig 24 éves színésznő Karly Fry szerepét alakította. Ha pedig összehasonlítjuk a friss fotóit a filmbeli megjelenésével, hihetetlennek tűnik, hogy a kettő között 37 év telt el. 

Nielsen idén július 15-én tölti majd be a 61. életévét, ám ebből évtizedeket tagadhat le. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy ezt nem csak a szerencsés genetikának és az egészséges életmódnak köszönheti, de  rendszeresen igénybe veszi hozzá a szépészeti ipar vívmányait, így többek között a botoxkezeléseket is

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top