nlc.hu
Trend
Teljesen új arcot faragtak ennek a nőnek a plasztikai sebészek

Teljesen új arcot faragtak ennek a nőnek a plasztikai sebészek

Egy Katherine nevű nőről egészen sokkoló képeket osztott meg Instagramon a törökországi klinika, ahová ellátogatott. Egyetlen hét alatt brutális mennyiségű, csaknem 25 ezer komment érkezett a fotókra, melyeken azt mutatják meg, hogyan nézett ki a plasztikai beavatkozások előtt, majd hogyan nézett ki utána. Lényegében két külön személynek tűnik, sokan még a képek valódiságában is kételkednek éppen emiatt.

A posztban a klinika részletesen magyarázza el a beavatkozások sorát. Nem volt belőlük kevés. Orrplasztikára, állvonal formázására, zsír eltávolításra és arcfelvarrásra is sor került, mint mondják, minderre annak érdekében volt szükség, hogy harmonizálják Katherine megjelenését. A kommentelők között sokak szerint semmi szükség nem volt ilyen mértékű átalakításra, mások pedig inkább találó megjegyzésekkel sommázták a látványt. „Új útlevélre és jogosítványra lesz szüksége” – írta az egyikük. „Nincs szükség minden magyarázatra, csak mondják azt, hogy levettük a fejet és újjal helyettesítettük” – foglalja össze véleményét egy másik kommentelő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top