nlc.hu
Trend
Hannah Dodd legjobb ruhái

Nemcsak ígéretes színésznő, hanem divatikon is – ezek voltak a Bridgerton sztárjának legjobb szettjei

A Bridgerton sztárja, Hannah Dodd nemcsak a képernyőn, hanem a vörös szőnyegen is a rá jellemző kifinomult eleganciával jelenik meg. Elhoztuk néhány kedvencünket azok közül a ruhák közül, amelyeket a színésznő viselt.

Először 2022-ben röppent fel a hír, hogy a nagysikerű könyvadaptációból készült Bridgerton sorozat 3. epizódjában ismét új szereplőket köszönhetünk. Köztük a hatodik Bridgerton-testvért, Francescát, aki a sorozat korábbi epizódjaiban szinte alig volt jelen, a legutóbbi évadban azonban a szezon gyémántja lett. Az évadában Hannah Dodd váltotta Ruby Stokes-t Francesca szerepében, aki ellentétben társaságkedvelő családjával egy zárkózottabb, befelé forduló testvér, azonban ennek ellenére nagyszerűen debütál a társasági életben. Tagadhatatlan, hogy Hannah Dodd tehetségének és kifogástalan stílusának köszönhetően a feltörekvő csillagok között tartják számon. A színésznő zökkenőmentesen ötvözi a kifinomultságot és a merészséget nemcsak a képernyőn, hanem a vörös szőnyegen is. 

Nemcsak ígéretes színésznő, hanem divatikon is 

A 29 éves Hannah Dodd pályafutását modellként kezdte. 16 éves lehetett, amikor aláírt egy modellügynökséghez, mivel a befolyó összegből tudta finanszírozni táncos képzését. 2014-ben például Romeo Beckham mellett lépett fel egy brit luxus divatházban. A színésznő kifinomult eleganciája azonban nemcsak a képernyőn, hanem a ruhatárában is visszaköszön. Elhoztuk hát minden idők legjobb divatpillanatait. 

Ezüst csillogás a vörös szőnyegen

Hannah Dodd a vörös szőnyegen

Hannah Dodd a vörös szőnyegen (Fotó: Getty Images)

Hannah úgy döntött, hogy részt vesz a Bridgerton 3. évad 2. részének londoni vetítésén, amelyhez egy feltűnő, vállra simuló ezüst miniruhát választ a Versace 2024-es őszi/téli RTW kollekciójából. A miniruhát egy apró gyémántokkal díszített magassarkúval párosította. Hullámos haját két csattal tűztél el. 

A Bridgerton világpremierje

Hannah Dodd

Hannah Dodd a Bridgerton premierjén (Fotó: Getty Images)

Hannah Dodd számára talán az egyik legfontosabb vörös szőnyeges esemény volt a Bridgerton 3. évadának premierje, amelyet New Yorkban rendeztek. A színésznő egy egyedi Ellie Misner pánt nélküli ruhát viselt, amelynek alsó része egy kék, szatén szoknyából állt. Hannah minimális kiegészítővel és sminkkel lépett a vörös szőnyegre, amely természetes megjelenést kölcsönzött a színésznőnek. 

A Carolina Herrera ruha

Hannah Dodd

Hannah Dodd (Fotó: Getty Images)

Hannah 2022-ben részt vett az olasz luxusház rendezvényén, amelyre Carolina Herrera lime zöld selyemruháját választotta. Mi tagadás, a színésznő gyönyörűen festett ebben az összeállításban.

Az Enola Holmes premierje

Hannah Dodd

Hannah Dodd (Fotó: Getty Images)

Hannah egy Roberto Cavalli ruhában lépett a közönség elé, amellyel vélhetően mindenkit levett a lábáról. Alaposan kidolgozott és káprázatos ruhájában az Enola Holmes 2 világpremierjén vett részt, amelyet szintén New Yorkban tartottak.

Az ékszerek öltöztetnek

Hannah Dodd

Hannah Dodd (Fotó: Getty Images)

Hannah részt vett a Bulgari High Jewellery Gálán a Bulgari Hotelben. Az eseményhez egy vékony anyagú, asszimetrikus fekete ruhát választott. Az összeállításhoz fekete magassarkút és Bulgari ékszereket viselt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top