nlc.hu
Trend
Catherine Zeta-Jones fürdőruhás szelfije

Apró bikiniben mutatta meg hibátlan alakját Catherine Zeta-Jones

Az 54 éves színésznő fürdőruhás fotókkal jelenetette be: immár hivatalosan is nyár van.

Kalapban, napszemüvegben, a testét pedig csak minimális mértékben fedő bikiniben pózol legújabb Insta-fotóján Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones

Fotó: Instagram

Az 54 éves színésznő néhány napon belül már másodszor posztolt magáról fürdőruhás képet a közösségi oldalon. 24 órán át elérhető Instagram storyjában egy aszimmetrikus vonalvezetésű, egyrészes fürdődresszben szelfizett a tükör előtt.

Catherine Zeta-Jones

Fotó: Instagram

A fotók Zeta-Jones és Michael Douglas Irvingtonban található házában készültek, ahol valószínűleg az utolsó nyarat töltik, ugyanis eladásra hirdették meg az ingatlant. A házaspár azért jutott erre az elhatározásra, mivel gyermekeik, Dylan és Carys már kirepültek a fészekből, ezt a házat pedig elsősorban családi otthonukként tartották fenn. 

Az eladás kapcsán úgy nyilatkoztak: a jövőben több időt szeretnének tölteni Bermudán, illetve Európában is. A kontinensen egyébként több házuk is van: egy Spanyolországban, egy pedig a színésznő szülővárosában, a walesi Swanseaben. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top