nlc.hu
TV-sztárok

Catherine Zeta-Jones 55 évesen is bombasztikus

Még mindig a világ egyik leggyönyörűbb nője az idén 55 éves Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones méltán tartották és tartják ma is a világ leggyönyörűbb nőjének. A csinos hollywoodi színésznő azonban mégis a nála 25 évvel idősebb Michael Douglas mellett találta meg a boldogságot, aki mellett egyre csak ragyog!

Catherine Zeta-Jones 1969. szeptember 25-én látta meg a napvilágot az egyesült királyságbeli Swansea-ben. Érdekesség, hogy a Hollywoodban óriási sikereket elérő színésznő eredeti neve Catherine Jones volt, a Zeta vezetéknevet nagymamájától kölcsönözte. A csinos szépséget már egészen kiskorától kezdve érdekelte a szórakoztatóipar, gyermekkorában több ifjúsági darabban is fellépett a színpadon.

A színésznő mit sem vesztett szépségéből az idők során (Fotó: Getty Images)

A színésznő mit sem vesztett szépségéből az idők során (Fotó: Getty Images)

Karrierje

A televízióban 1990-ben debütált elsőként, ahol Seherezádé szerepében láthatták a nézők. Bár a mozi nem aratott nagy sikert, a tehetséges színésznőt szép lassan elindította a világhírnév felé. Az igazi áttörés 1998-ban jött el számára, amikor Antonio Banderas partnerét alakította a Zorro álarcában. Azt ezt követő két évben csak még inkább megerősítette karrierjét, olyan hollywoodi produkciókkal, mint a Briliáns csapda című akciókrimi, ahol Sean Connery fejét csavarta el, vagy Az átok című klasszikus, amelyben Liam Neeson mellett kapott helyet. Első jelentős szakmai elismerését 2000-ben sikerült bezsebelnie, a Traffic című filmért, azért ugyanis Golden Globe-díjra is jelölték. Nem kellett sokat várnia a következő elismerésére sem, 2002-ben megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat is a Chicagóban nyújtott alakításáért. 

Magánélete

A csinos színésznő 1999-ben jött össze élete szerelmével, a nála 25 évvel idősebb, legendás színésszel, Michael Douglas-szel. A párost eleinte a nagy korkülönbség miatt rengeteg támadás érte, kapcsolatuk azonban úgy tűnik, alaposan kiállja az idő próbáját. Azoknak, akik hisznek a különös egybeesésekben megjegyeznénk, hogy mind Caterine, mind pedig férje szeptember 25-én született. Ezt pedig akár már egy jelnek is vehetjük az Univerzumtól kapcsolatuk karmikusságára. A párnak két gyermeke született, egy kisfiú és egy kislány.

Válogatásunkkal most felidézheted, hogy milyen fantasztikusan nézett ki fiatalkorában és most is az idén 55 éves színésznő! 

Megnézem
Összes kép (8)

Forrás: (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top