nlc.hu
Trend
Barbie Nicole plasztikái

53 millióért plasztikáztatott magának tökéletes testet a modell

Az amerikai glamúrmodell jóformán a teljes testét átszabatta. Most azt mondja, egyelőre nem szeretne újabb dolgot megváltoztatni magán.

150 ezer amerikai dollárt, azaz átszámítva mintegy 53 millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikai beavatkozásokra az elmúlt 17 évben Barbie Nicole. A 40 éves, amerikai glamúrmodell többek között orrplasztikán, fenékplasztikán, valamint hét mellnagyobbító műtéten is átesett. Most azonban úgy döntött, legalább egy évig nem végeztet magán újabb operációt, mivel úgy érzi, végre az arca és a teste is tökéletes.

Barbie Nicole

Barbie Nicole (Fotó: Profimedia)

„Nem akarok többet változtatni. Nagyon szerencsés voltam a plasztikai sebészeti utam során, mivel nem volt sok komplikációm. Nincs testdiszmorfiám, mint sokaknak, és nagyon elégedett vagyok a plasztikázott testem látványával” – nyilatkozta.

A nő saját magát „trófea aranyásóként” definiálja. Szépészeti beavatkozásait és luxuséletét az exei, valamint online követői finanszírozzák. Jelenlegi párja beszélte rá arra is, hogy a korábbi 1200 köbcentis mellimplatátumait 2000 köbcentisekre cseréltesse, jelenleg pedig már 2800 köbcentis implantátumokat visel. A keblei egyenként 8 kilogrammot nyomnak, ám azt mondja, táncosnői múltja segít, hogy elbírja őket.

Barbie Nicole

(Fotó: Profimedia)

Bár jelenleg elégedett a külsejével, azt azonban nem jelenti ki, hogy soha többé nem fekszik kés alá, és biztos abban is, hogy kisebb implatátumokra a későbbiekben sem váltana, kizárólag nagyobbakra.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top