nlc.hu
Trend
Tininek néz ki egy 35 éves férfi

Tininek néz ki ez a 35 éves férfi, elárulta a titkát

Nem véletlenül tagadhat le évtizedeket.

Úgy nézek ki, mint egy tinédzser. Az emberek megdöbbennek, amikor elárulom nekik a valós életkoromat” – nyilatkozta Brandon Miles May. A 35 éves, amerikai férfi elárulta az öregedés elleni titkait.

Az Egyesült Államokbeli, Michigan államban élő, közösségimédia-tartalomkészítő mindennap fényvédőt hord, eltakarja a bőrét, amikor kimegy a szabadba, és életében egy csepp alkoholt sem ivott. Viszont rengeteg friss gyümölcsöt, növényi alapú ételeket és halat fogyaszt, amitől – elmondása szerint – olyan fiatalnak érzi magát, mint évtizedekkel ezelőtt.

Brandon már 13 éves kora óta vigyáz a bőrére és odafigyel az életmódjára. „Fiatalos külsőm annak is betudható, hogy nem iszom alkoholt. Egész életemben tartózkodtam a napfénytől. Pulcsit viselek, hogy védjem a bőrömet. A kinézetem miatt 15-18 évesek gondolnak az  emberek” – árulta el.

Az étrendjében 15 évesen már komoly változtatást hajtott végre, például sok zöld teát és több növényi alapú ételt épített be. 19 évesen búcsút mondott a cukornak, a gabonának és a szénhidrátnak. Jelenleg bioételeket és sok, alacsony higanytartalmú halat eszik.

 „13 évesen már elkezdtem tudatosan odafigyelni arra, hogy megőrizzem a testem fiatalságát” – vallotta be Brandon, aki ugyan fontosnak tartja a testmozgást, de nem tesz semmi megerőltetőt, nehogy túlterhelje magát. Azt mondja, időt fektet magába, de mint hangsúlyozta, az életmódja nem az örökkévalóságnak szól, hanem az egészségének megőrzése cél, ameddig csak lehetséges.

Nem edzek túl sokat. A túl sok testmozgás stresszt okozhat a szervezetben, és emiatt öregítheti” – magyarázta. „Az örökkévalóság nem prioritás, mindez inkább az egészségem megőrzéséről szól. Azt hiszem, jobban nézek ki, mint tíz évvel ezelőtt. Fizikailag és lelkileg is fiatalnak érzem magam” – jegyezte meg az amerikai férfi, aki – saját bevallása szerint – olykor „bűnözik”, ilyenkor 92-100 százalékos kakaótartalmú csokit eszik.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top