nlc.hu
Trend
Rendelt egy ruhát a netről, nem akart hinni a szemének, mit kapott

Rendelt egy ruhát a netről, nem akart hinni a szemének, mit kapott

A vásárló azt sem tudta, sírjon-e vagy nevessen, amikor kibontotta a csomagot...
Csomag

Online vásárlásnál, különösképp ha nem valamelyik ismert márkától, hanem például valamelyik felkapott kínai webáruházból vásárolunk magunknak valamit, bizony fel kell készülnünk arra lelkiekben, hogy a kapott áru nem feltétlenül lesz pontosan olyan, mint amilyet a képen látunk. Ebben is vannak persze fokozatok, az apróbb eltérésektől a pofátlanság kategóriáig. 

Egy német nő, Evita egy aszimmetrikus vonalvezetésű, rózsaarany, csillámos estélyi ruhát rendelt magának egy meg nem nevezett online áruházból. És bizony nem fogott gyanút amiatt sem, hogy már a termékképen sem egy hús-vér modellről készült fotó, hanem csupán egy rajz szerepelt a holmiról.  

Amikor aztán megkapta a csomagot, szembesült a ténnyel, hogy bizony alaposan átverték: az álomruha helyett egy gagyi, hordhatatlan rongyot küldtek, mely legfeljebb csak annyiban hasonlít a megrendelt termékre, hogy aszimmetrikus szabású.

A nő egy TikTok-videóban mutatta meg, mit rendelt és mi az, amit kapott:

@eviitaa_x Das ist der absolute Wahnsinn 😂 | Part 2 #fail #funny #comedy #orderonline #onlineshoppingfail @Angelina ♬ Originalton - eviitaa_x

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top