nlc.hu
Trend
Online rendelt bugyitól esett teherbe

Az anya azt állítja: egy online rendelt bugyitól esett teherbe a lánya

Igencsak bizarr elmélettel állt elő egy kínai asszony arról, hogyan lett várandós a lánya.

Meglehetősen szokatlan panasszal fordult egy nő egy kínai online áruház ügyfélszolgálatához: az anya azt állította ugyanis, hogy a lánya a Taobao webáruházban vásárolt, vadonatúj bugyi viselése következtében esett teherbe. Annak ellenére, hogy az ügyfélszolgálat illetékese megpróbálta meggyőzni a nőt arról, hogy ilyesmi nem lehetséges, ő ragaszkodott hozzá, hogy lánya gyermeke csak így foganhatott meg, és magyarázatot követelt.

Hosszas levelezés kezdődött az asszony és az ügyfélszolgálat között, akik mindhiába győzködték, hogy az ilyen módon való teherbe esés fiziológiailag lehetetlen, de arról is biztosították, hogy a gyári személyzet kizárólag nőkből áll, a főnökük pedig vazektómián esett át, így a lány terhességének semmi köze a céghez.

Bugyik

Illusztráció: Getty Images

Attól tartva, hogy az anya a saját verzióját hozza nyilvánosságra a történetről, a cég úgy döntött, hogy közzéteszi a közte és az ügyfélszolgálat közötti üzenetváltásokat a közösségi médiában. A poszt nem meglepő módon igencsak nagyot ment a neten.

Miután a sztori elterjedt, a cég vezérigazgatója megpróbált közvetlenül kapcsolatba lépni a nővel, akiről kiderült, hogy valószínűleg csupán a figyelmet akarta felhívni magára vagy a vállalatot próbálta lejáratni. 

„Vannak, akik valóban el fogják hinni az ilyen vad állításokat, és az általuk terjesztett pletykák egy gyár leállításához vagy az üzlet megszűnéséhez vezethetnek” – méltatlankodott a vezérigazgató.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top