nlc.hu
Trend
Megtiltotta a menyasszony, hogy ezt a ruhát viselje

Megtiltotta a menyasszörny, hogy a vendég ezt a ruhát viselje az esküvőn

Az ara szerint a vendég tervezett öltözéke túlságosan hasonlít a menyasszonyi ruhához. Ám ezt leginkább csak ő maga látja így.

A meghívóban a nők számára koktélruha, elegáns szoknya vagy sikkes overál viselését jelölte meg dress code-ként egy amerikai pár. Az egyik vendég öltözékét azonban az ara mégiscsak megvétózta, mondván, hogy az túlságosan hasonlít a menyasszonyi ruhájára. 

„Én vagyok itt az őrült menyasszörny?” – tette fel a kérdést a Redditen az ara, aki közzétett egy fotót a kifogásolt outfitről, illetve a menyasszonyi ruhájáról is egy részletet. A fotókon jól látszik, hogy a vendég egy világos alapon fekete pöttyös tüllszoknyát akart felvenni, fekete felsővel. Ehhez képest a menyasszonyi ruha ekrü színű, fehér, virágos hímzésekkel. 

A vendég kifogásolt öltözéke és a menyasszonyi ruha egy részlete

A vendég kifogásolt öltözéke és a menyasszonyi ruha egy részlete (Fotók: Reddit)

A hozzászólók közül jó néhányan hangot adtak abbéli meglátásuknak, hogy a két ruha bizony a legkevésbé sem hasonlít egymásra.

„Egyáltalán nem hasonlít a ruhádhoz, azt hittem, az lesz a probléma, hogy az öltözéke túlságosan lezser a dress code-hoz képest, ha ehhez a felsőhöz párosítja” – írta valaki.

„Az a szoknya számomra távolról sem látszik menyasszonyinak – sárgának vagy világos aranynak tűnik, függetlenül ettől, szerintem senki nem fogja összetéveszteni őt a menyasszonnyal” – így egy újabb kommentelő. 

„A vendégek nem a játék babáid, akiket úgy öltöztethetsz fel, ahogy akarsz, ebben a ruhában nincs semmi menyasszonyi, fejezd be” – fogalmazott másvalaki. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top